Chloé Nomadeeau de parfum pentru femei

39×
Chloé Nomade eau de parfum pentru femei
Chloé Nomade eau de parfum pentru femei
Economisiți
485RON

Economisiți 49%
75 ml
245RON

Cod: CHL1784 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Achiziționați produse Chloé de minim 250 RON și vă oferim cadou un caiet de notițe stylish Chloé Nomade.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 21.07.2020
Ridicare personală
luni 20.07.2020

Descriere parfum Chloé Nomade
Compoziție

Parfumul Chloé Nomade Nomade este destinat tuturor celor care adoră să facă mereu noi descoperiri și să trăiască clipe de neuitat, pline de emoție!

  • parfum Chypre
  • pentru femeia modernă și încrezătoare
  • pentru toată ziua, dar și la ocazii deosebite

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
corcoduse
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
frezie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
mușchi de stejar
Grupe de parfumuri
florale, chypre

Am scris despre Chloé Nomade
Articole

Despre brand Chloé

Libertate, lejeritate și feminitate – acestea sunt principiile respectate de brandul Chloé, încă de la începuturile sale. Povestea Chloé a început în 1952 la Paris, când Gabrielle Aghion și Jacques Lenoir au lansat propria colecție de modă. Cei doi se numără printre pionierii relaxării cerințelor stricte din haute couture, oferind clienților confecții „ready-to-wear“, mai confortabile și mai ușor de purtat.

În 1975, casa de modă Chloé a lansat primul său parfum, care evocă sufletul romantic al fiecărei femei. Brandul Chloé este unul dintre puținele care se concentrează exclusiv asupra parfumurilor feminine. În lumea Chloé, femeile sunt regine - încrezătoare, libere, romantice și visătoare.

Apa de parfum Chloé Chloé, o odă a seducției, a gingășiei și a feminității fără compromisuri, a înscris acest brand pentru totdeauna în istoria parfumurilor de succes. Aroma tipică, floral lemnoasă a parfumurilor Chloé a devenit acum emblematică pentru milioane de femei din întreaga lume.

Rating Chloé Nomade