Ape de gură pentru copii

Ape de gură pentru copii, pentru o respirație proaspătă

Îngrijirea corectă a dinților și a cavității bucale trebuie să înceapă la o vârstă fragedă! Învățați copiii să-și îngrijească dinții în mod regulat și faceți periajul zilnic și mai plăcut, cu o apă de gură pentru copii, mai blândă, care protejează dinții împotriva depunerilor de placă dentară și menține gingiile sănătoase.

Când să oferim copiilor apă de gură

Apele de gură pentru copii sunt colorate și pline de aromă, iar unele chiar colorează placa dentară, atenționând asupra periajului incorect! Motivează copiii într-un mod jucăuș, ca să deprindă obiceiuri bune privind igiena dentară. Experții recomandă folosirea apei de gură începând cu vârsta de 6 ani, dar supravegheați întotdeauna copilul să nu înghită apa de gură. Apa de gură pentru copii nu trebuie să conțină alcool sau o aromă mentolată prea puternică.

Vesela periuță de dinți pentru copii îi ajută să-și exerseze îndemânarea și tehnica de periaj, pasta de dinți pentru copii protejează dinții împotriva cariilor, iar apa de gură pentru copii încheie plăcut ritualul zilnic, întrucât îngrijește toată cavitatea bucală, inclusiv limba. Explorați și alte produse utile pentru îngrijirea sănătății copilului dvs., în categoria noastră mama și copilul.