Bețișoare parfumate

Cele mai vândute

Parfumați-vă casa sau biroul cu parfumul dvs. preferat și luați o pauză de la stresul zilnic. Bețișoarele parfumate creează o atmosferă plăcută, au un efect pozitiv asupra psihicului uman și reprezintă un accesoriu modern în orice interior. Alegeți bețișoare de lux parfumate, de la Smells like Spells sau Ashleigh & Burwood London!

Efectele bețișoarelor parfumate

Bețișoarele parfumate se folosesc la aromaterapie, care combate stresul și oboseala cu ajutorul aromelor. În plus, au acțiune dezinfectantă. La notino.ro găsiți arome care favorizează concentrarea, induc o atmosferă romantică sau creează senzația de siguranță a căminului. Pe care-o veți alege?

Bețișoarele parfumate sunt ușor de utilizat

Aprindeți vârful bețișorului, suflați pentru a stinge flacăra și lăsați-l să fumege. Plasați-l pe o suprafață fermă, într-un suport pentru bețișoare parfumate. Atenție la curenții de aer din încăpere, la copiii neastâmpărați sau la animalele de companie, care ar putea răsturna bețișorul.

Amplificați efectele bețișoarelor parfumate naturale pentru casă, cu un ambient relaxant. Aprindeți, împreună cu bețișoarele și o lumânare, rezemați-vă de o pernă, acoperiți-vă cu o pătură moale, beți un ceai și citiți o carte. Pur și simplu, savurați un moment doar al dvs.