Cele mai bune creme de iarnă pentru mâini

Mâinile uscate și crăpate pot avea drept cauză nu doar frigul, ci și stresul. Poate nu știți care ar fi cea mai bună cremă pentru situația și mâinile dvs., dar nu disperați. La Notino, căutarea celei mai bune creme pentru mâini devine o distracție!

Creme de mâini Notino, Notino, creme

Faceți cumva parte dintre cei care cred că pielea corpului se hidratează corect dacă beau suficiente lichide? Eroare. Pielea - mai ales cea de pe mâini - are nevoie de îngrijire suficientă și, mai ales, regulată, din exterior. Alegeți o cremă de mâini care convine tipului pielii dvs., cu o consistență plăcută, și ar fi genial dacă ați cumpăra două astfel de creme. În timpul zilei este importantă hidratarea, alegeți deci o cremă ușoară, cu absorbție rapidă și care nu lasă o peliculă grasă, iar noaptea aplicați o cremă nutritivă.

Ce facem cu mâinile crăpate?

Eficiența cremelor mai dense este maximă peste noapte, când au suficient timp să pătrundă treptat în straturile pielii, ajutând astfel semnificativ regenerarea nocturnă. Pot fi excelente însă și pe post de mască intensă, de 30 de minute. Nu este cazul să vă plictisiți în baie tot acest timp. Procedura de îngrijire devine mult mai plăcută dacă, pe durata măștii, urmăriți serialul preferat sau invitați câteva prietene, la un pahar de vin bun. Masați delicat în piele resturile de cremă care nu au avut timp să se absoarbă.

Evitați inamicii

Există obiceiuri care sabotează eficiența îngrijirii și, adesea, nu ne dăm seama cum au ajuns parte din rutina zilnică. Scăpați de ele și răsfățați-vă pielea ca o regină: folosiți săpunuri hidratante și evitați apa fierbinte. Sunteți conducător auto? Atenție la soare, ale cărui raze, în timp, vă „decorează mâinile“ cu - ați ghicit - pete pigmentare! Dotați mașina cu un tub de cremă cu protecție UVA și UVB și folosiți-l tot anul, înainte de fiecare deplasare de la punctul A la punctul B.

Creme de mâini Notino, Notino, creme

Care sunt cele mai bune creme de mâini?

Ideale pentru fiecare tip

Crema de mâini regeneratoare, cu o doză de hidratare suplimentară, este apreciată de orice tip de piele. Biotherm Biomains protejează pielea față de influențele negative, o hrănește și netezește ridurile fine. Luxoasa cremă pentru mâini Lancôme Nutrix Royal Mains ajută la îndepărtarea celulelor cutanate moarte și acționează ca o barieră perfectă contra schimbărilor de temperatură. În plus, conține extract de alune de pădure, cu un efect emolient irezistibil.

Creme pentru piele sensibilă sau atopică

Cicaplast, de La Roche-Posay este o cremă eficientă, cu un complex de substanțe echilibrat și efect de plasture, care accelerează regenerarea pielii. Conține niacinamidă (vitamina B3) în concentrație de 4% și previne infecțiile la care este susceptibilă pielea crăpată, chiar și în cazul leziunilor. Crema de mâini cu uree Eucerin Urea Repair PLUS devine balsamul dvs. calmant, dacă suferiți de psoriazis sau de dermatită atopică, ambele însoțite de iritații și de prurit. Ureea facilitează o mai bună absorbție a substanțelor benefice. Avem și o recomandare pentru o cremă de mâini pentru pielea atopică, pe care o veți aprecia, mai ales dacă pielea mâinilor este solicitată în mod constant. Este vorba de Bioderma Atoderm, cu unt de shea, care hrănește inclusiv unghiile.

Nutriție pentru piele foarte uscată

Dacă suferiți de mâini uscate și crăpate, în sezonul rece nu rezistați fără mănuși și o cremă care hidratează, protejează și regenerează mâinile și pielea aspră de la coate. Crema pentru mâini foarte uscate MIXA Anti-Dryness – cu lapte de ovăz emolient - unge generos pielea, hrănește și repară micile fisuri. Crema CeraVe Repairing cu efect calmant, ajută la regenerarea chiar și a celei mai uscate epiderme, creând o barieră naturală contra influențelor dăunătoare.

Creme de mâini Notino, Notino, creme

Anti-îmbătrânire

Vârsta femeii se cunoaște cel mai bine după aspectul pielii de pe decolteu și de pe dosul mâinii. În funcție de (ne)interesul respectivei față de îngrijirea acestor zone, ea își dezvăluie neintenționat vârsta. Dacă doriți să încetiniți îmbătrânirea pielii, optați pentru crema cu efect de reîntinerire pentru mâini și unghii Collistar Special Anti-Age, care crește elasticitatea pielii și are efect de nutriție și de lifting. Ne-a câștigat prin modul în care reduce semnele de îmbătrânire. Căutați cea mai bună cremă de mâini contra petelor pigmentare? Dacă da, acest mic miracol este alegerea dvs. numărul unu!

Acum știți care este crema ideală pentru mâinile dvs., dar poate vă întrebați dacă vă veți aminti să o folosiți cât de des este necesar. Ca să nu uitați și ca să o aveți mereu la îndemână, recomandăm plasarea cremei în 5 locuri strategice:
• în poșetă
• pe noptieră
• lângă chiuvetă
• în mașină
• în geanta de sport