NeutrogenaNorwegian Formula® CICA Repair masca hidratanta pentru maini

1×
Neutrogena Norwegian Formula® CICA Repair masca hidratanta pentru maini
Neutrogena Norwegian Formula® CICA Repair masca hidratanta pentru maini
19RON

19,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: NEU03156 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 25.10.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Neutrogena Norwegian Formula® CICA Repair
Caracteristici

Pielea mâinilor este uscată și neplăcută la atingere? Oferiți pielii crăpate un remediu imediat. Ungerea zilnică cu cremă poate fi înlocuită eficient cu masca hidratantă, de unică folosință, pentru mâini, Neutrogena Norwegian Formula® CICA Repair, ascunsă inteligent în mănușile revitalizante.

Caracteristici:

  • mănuși hidratante pentru pielea obosită
  • efecte regeneratoare și hidratante
  • masca este echivalentă cu aplicarea cremei de mâini timp de 7 zile

Mod de utilizare:
Puneți-vă mănușile pe mâinile curate și lăsați 10 minute să acționeze. Nu clătiți.

Caracteristici

Tipul de piele
ten sensibilă, pentru toate tipurile de piele

Despre brand Neutrogena

De aproape un secol, Neutrogena oferă produse eficiente pentru îngrijirea tenului și a pielii. Istoria brandului datează din anul 1930, când Manny Stolaroff a început să furnizeze produse saloanelor de frumusețe. Momentul crucial a venit în 1954, când a aflat despre proprietățile săpunului produs de nepotul medicului personal al lui Napoleon. Săpunul nu irita pielea și se spăla ușor. Stolaroff a fost atât de fascinat de produs, încât a început să-l distribuie sub numele de Neutrogena.

Apoi mersul evenimentelor s-a accelerat. În anii 60, a fondat compania Neutrogena, următorul reper major fiind brevetarea Rețetei Norvegiene, o compoziție unică, care să răspundă cerințelor pielii expuse celor mai vitrege condiții climatice.

Astăzi, printre produsele emblematice ale brandului se numără nu numai colecția Neutrogena Visibly Renew cu Rețeta Norvegiană, ci și gama de îngrijire a pielii Neutrogena Visibly Clear sau cremele pentru mâini Neutrogena. Utilizarea unor ingrediente active și colaborarea cu dermatologi de top au permis crearea unor produse cosmetice care reflectă fidel cerințele pielii și asigură îngrijirea sa eficientă.

Rating Neutrogena Norwegian Formula® CICA Repair1