Termeni și condiții VIP CLUB Notino

I.       Preambul

 1. Notino VIP Club prezintă o nouă dimensiune în experiența cumpărăturilor. Calitatea de membru al Notino VIP Club oferă noi opțiuni, atunci când cumpărați din magazinul on-line Notino. Fiecare dintre noi este unic, iar noi, cei de la Notino, credem că și magazinul nostru ar trebui să se muleze după unicitatea fiecărui client. Astfel, magazinul on-line Notino devine totodată magazinul unic al fiecărui membru al clubului VIP.
 2. Membrii VIP Club beneficiază atât de ofertele magazinului on-line, cât și de notificările privind produsele selectate, adaptate personalității și preferințelor lor. O astfel de personalizare maximizează confortul și plăcerea cumpărării de la magazinul nostru on-line. Veți reveni mereu, cu drag, la noi. În același timp, economisiți un timp prețios, pentru că primiți notificări personalizate, despre produse interesante pentru dvs., fără să fie necesar să mai căutați prin larga noastră ofertă. În plus, nu va trebui să completați mereu adresa dvs. de livrare. O vom ține noi minte.
 3. Pentru a oferi aceste servicii, avem nevoie de datele personale indispensabile, furnizate de dumneavoastră, pe care le vom folosi și le vom prelucra în condițiile precizate mai jos.
 4. Datorită calității de membru, economisiți nu doar timp, ci și bani. Membrii clubului VIP primesc oferte speciale de reduceri, la anumite produse selectate.

 

II.    Încheierea unui contract de membru în Notino VIP Club

 1. Prin efectuarea unui clic pe „înregistrare", vă exprimați acordul cu termenii și condițiile de membru al Notino VIP Club și încheiați cu noi, deci cu compania „"Notino, sro, Londýnské náměstí 881/6, 63900 Brno, CZ, Nr. Reg. Com.: 27609057, CIF/CUI: RO26337523"”. ( mai departe doar Notino sau „noi"), contractul de membru al Notino VIP Club. De asemenea, în temeiul prezentului contract, Notino este administratorul datelor cu caracter personal.
 2. Membru al Notino VIP Club poate fi doar o persoană juridică. Prin încheierea contractului de membru, declarați pe propria răspundere că nu aveți limitări în ceea ce privește drepturile juridice.
 3. Dorim să vă atenționăm că acesta este un contract separat, guvernat de regulile stabilite aici și nu este condiționat de existența unor alte contracte (în principal de vânzare) încheiate între noi.
 4. Prezentul contract este încheiat în limba română și va fi stocat de către noi în formă electronică, urmând ca dvs. să primiți prin e-mail confirmarea încheierii acestui contract. Veți avea acces la prezentul acord în formă electronică, în cadrul profilului dumneavoastră de pe site-ul nostru.

 

III.  Obiectul contractului

 1. Ne angajăm ca, pornind de la datele dvs. personale menționate în secțiunea 2, să le prelucrăm și să le evaluăm (prin profilare, dar fără efecte juridice pentru dvs.) şi, pe baza analizei acestora, să vă trimitem următorul conținut personalizat:
 • a) Vă vom trimite prioritar informații despre promoții speciale și oferte limitate;
 • b) Vă vom trimite prioritar informații despre produsele noi din oferta noastră, despre pre-comenzi etc.;
 • c) Vom pregăti pentru membrii VIP Clubului promoții speciale, care nu sunt disponibile pentru non-membri;
 • d) Vă vom atenționa cu privire la comenzile nefinalizate;
 • e) Vom asigura pentru membrii clubului VIP opțiuni de livrare gratuită, în cazul achiziționării unor anumite produse;
 • f) Vom personaliza oferta magazinului on-line și a reclamelor afișate, conform preferințelor dumneavoastră;
 • g) Vom stoca în condiții de siguranță adresa dvs. de livrare și informațiile de facturare, pentru a nu fi nevoie să le completați din nou;
 • h) Vă vom permite accesul direct la datele pe care ni le-ați furnizat şi la gestionarea acestora, în cadrul profilului dumneavoastră
 1. În scopul respectării obligațiilor impuse de prezentul acord, ne veți furniza, în vederea procesării şi evaluării (profilare, dar fără efecte juridice pentru dvs.), următoarele informații personale: numele, prenumele, data nașterii, sexul, adresa de domiciliu, adresa de e-mail, numărul de telefon, informații despre cumpărăturile dvs. și despre sumele plătite, informații privind comportamentul utilizatorului pe site-ul de Internet al magazinului sau pe aplicația mobilă www.notino.ro, care sunt generate automat, mai precis informații despre clicuri, ce produse ați căutat și ați vizionat pe pagina noastră Web, pagini vizualizate, informații despre calculator, conexiunea la Internet şi informații despre sistemul de operare, toate acestea pentru a ne satisface obligațiile în cadrul prezentului acord.
 2. De asemenea, în baza acestui acord ni se oferă permisiunea de a dispune de informațiile cu caracter personal în sensul paragrafelor 1 și 2 ale prezentului articol, astfel încât prelucrarea şi evaluarea (profilarea, dar fără efecte juridice pentru dvs.) să poată fi efectuate de către un procesor, chiar şi în alte țări ale UE.
 3. De a vă contacta în scopul efectuării unor statistici și unor sondaje.
 4. În baza paragrafului 1, alin. 2., alin. 3. și 4, nicio evaluare nu va avea nicio consecință relevantă juridic pentru dumneavoastră.
 5. În scopuri administrative, putem furniza date personale și altor persoane din cadrul grupului NOTINO.
 6. Ca membru al Notino VIP Club, aveți atât dreptul, cât și obligația de a furniza și de a actualiza datele absolut necesare. Baza legală şi scopul prelucrării datelor personale este punerea în aplicare a prezentului contract din partea noastră, iar, în cazul paragrafului 5, este vorba de o prelucrare în baza unui interes legitim.

 

IV.  Tarifele serviciilor

 1. Calitatea de membru în club este gratuită, ca și serviciile aferente, menționate mai sus.

 

V.   Durata contractului

 1. Contractul este încheiat pe perioada existenței calității de membru al Notino VIP Club.
 2. Fiecare dintre părți are dreptul de a-l rezilia fără motiv. Perioada de preaviz este de 30 de zile de la primirea notificării din partea celeilalte părți.
 3. Datele cu caracter personal prelucrate vor fi șterse nu mai târziu de 30 de zile de la încetarea contractului.
 4. Având în vedere că acesta este un contract încheiat la distanță, aveți dreptul la reziliere fără motiv, în termen de 14 zile de la data încheierii contractului. Procedura de reziliere se desfășoară astfel: ne scrieți un e-mail, în care specificați că reziliați prezentul contract, precizați numărul acestuia şi vă semnați cu numele complet.

 

VI.  Dispoziții finale

 1. Referitor la protejarea datelor cu caracter personal, consultați documentul Principiile prelucrării datelor cu caracter personal.
 2. Ne dorim întotdeauna o soluționare amiabilă a oricăror dispute. In calitate de consumator, aveți acum această opțiune. Autoritatea competentă în România este Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor, http://www.anpc.ro/.
 3. Orice abatere de la acești termeni și condiții este posibilă numai prin acordul scris al ambelor părți. Prevederile adiționale sau diferite ale partenerului de afaceri nu se aplică relațiilor contractuale prevăzute în acești termeni și condiții.
 4. Notino poate modifica sau completa textul acestor termeni şi condiții. Această prevedere nu afectează drepturile și obligațiile apărute pe perioada cât se află în vigoare termenii și condițiile anteriori. Noii termeni și condiții vor fi trimiși prin e-mail. În cazul modificărilor, aveți opțiunea de a refuza schimbarea sau de a rezilia contractul.
 5. Acești TERMENI ȘI CONDIȚII Notino VIP Club intră în vigoare și au valabilitate de pe data de 1 mai 2018.
 6. Termenii și condițiile se pot descărca aici.

Vreţi să ne întrebaţi ceva? Scrieţi-ne aici, vă rugăm.
După expediere, compania Notino, s.r.o. va procesa datele dumneavoastră, în scopul rezolvării cererii dumneavoastră, în baza unui interes legitim. Aveți dreptul de a vă opune. Pentru mai multe informații, consultați principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.​​