Treci la conținutul principal

Colectarea produselor electronice

Atunci când achiziționați un nou produs electric, vă oferim opțiunea de a returna gratuit vechiul produs electric de același tip, în conformitate cu legislația aplicabilă. Compania noastră, printr-un parteneriat, se va asigura ulterior de reciclarea ecologică a produselor electrice vechi.

Există mai multe modalități prin care puteți returna produsul vechi:

  • Puteți duce produsul direct la oricare dintre magazinele noastre, unde colegii noștri vor prelua produsul.
  • Dacă opțiunea de mai sus nu vi se potrivește, o altă modalitate este să vă ridicam noi vechiul produs electric direct de acasă. În acest caz, vă rugăm să contactați serviciul clienți. Vă vom furniza toate informațiile necesare pentru returnare și vă vom trimite un curier, care va ridica produsul direct de la adresa dvs.
Returnările produselor electronice sunt, desigur, complet gratuite. Doar anunțați-ne că sunteți interesat de acest serviciu și apoi puteți lăsa totul în grija noastră.

Vreţi să ne întrebaţi ceva? Scrieţi-ne aici, vă rugăm.
După expediere, compania Notino, s.r.o. va procesa datele dumneavoastră, în scopul rezolvării cererii dumneavoastră, în baza unui interes legitim. Aveți dreptul de a vă opune. Pentru mai multe informații, consultați principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.​​