Deodorante și antiperspirante pentru bărbați

Cele mai vândute

A sosit timpul pentru a câștiga lupta împotriva transpirației și a mirosului neplăcut de la subraț! Alegeți-vă cel mai bun deodorant sau antiperspirant pentru bărbați, care nu doar că va funcționa perfect, dar va și mirosi superb!

Deodorante pentru bărbați

Deodorantele pentru bărbați reprezintă alegerea perfectă, atunci când vă deranjează mai degrabă mirosul de la subraț, decât transpirația excesivă. Aceasta deoarece reușesc doar să neutralizeze mirosurile neplăcute. Cel mai bine este să alegeți deodorantele pentru bărbați în funcție de miros, de mărimea ambalajului și de durata cât rezistă parfumul. Iar, dacă aveți piele sensibilă, vă recomandăm să folosiți deodorante fără aluminiu, care sunt deosebit de delicate.

Antiperspirante pentru bărbați

Vă deranjează transpirația excesivă? Cum ar fi să încercați un antiperspirant pentru bărbați, care elimină transpirația. Poate vă întrebați care ar trebui să fie calitățile celui mai bun antiperspirant pentru bărbați? Decideți-vă în funcție de compoziție. Deseori, antiperspirantul nu are aceleași calități ca și deodorantul –⁠ câteodată doar oprește transpirația, dar nu are niciun parfum. Dacă doriți ambele calități de la antiperspirantul pentru bărbați, căutați produse 2 în 1.

Deodorant stick, roll-on, sub formă de cremă sau spray?

  • Deodorantele și antiperspirantele stick pentru bărbați sunt practice și economisesc spațiu. Însă, în cazul în care căutați o alternativă naturală, încercați piatra de alaun, din minerale, care acționează prin micșorarea ușoară a glandelor care produc transpirație, reducând mirosul.
  • Produsele roll-on și cele sub formă de spray au ceva în comun –⁠ sunt foarte ușor de aplicat. Dar, comparativ cu deodorantele cremă și stick, durează ceva timp până se usucă la axilă.

Alegeți-vă din gama variată de produse, de la zeci de branduri populare! Pe notino.ro veți găsi cele mai bune antiperspirante și deodorante pentru bărbați.