Hugo Boss BOSS Bottled deostick pentru bărbați

8×
Hugo Boss BOSS Bottled deostick pentru bărbați
Hugo Boss BOSS Bottled deostick pentru bărbați
Economisiți
119RON

Economisiți 36%
75 ml
76RON

101RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: HUG0321 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine luni 08.03.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere parfum Hugo Boss BOSS Bottled
Compoziție

Arătați lumii întregi cum miroase un bărbat de succes. Deodorantul stick pentru bărbați Hugo Boss BOSS Bottled completează perfect apa de toaletă cu același nume, preferata bărbaților din întreaga lume.

Deodorantul stick vă parfumează axilele cu un parfum lemnos-picant. Aroma debutează cu note de măr, de prune și de citrice, continuând cu scorțișoară caldă și cuișoare. Savurați senzația unică de prospețime captivantă, de care nu vă veți mai putea lipsi.

Caracteristici:

  • un deodorant care completează perfect parfumul Hugo Boss BOSS Bottled
  • parfumează axila cu un parfum masculin emblematic
  • oferă zilnic o senzație de prospețime durabilă
  • devine o parte integrantă a ritualului de îngrijire al unui bărbat ambițios

Compoziție

Tipul ambalajului
deodorant stick

Despre brand Hugo Boss

Brandul Hugo Boss a devenit sinonim cu luxul în domeniul modei, al accesoriilor și al articolelor cosmetice pentru bărbați. Se bucură de căutare încă de la debutul său, pentru calitatea excepțională a materialelor, pentru simțul detaliilor și pentru precizia tipic germane.

Compania Hugo Boss se mândrește cu faptul că acordă o atenție deosebită nevoilor și solicitărilor clienților săi. Aceleași principii sunt valabile și pentru producția de cosmetice, unde pune un accent deosebit pe calitatea ingredientelor. Se poate spune că, din aceste motive, Hugo Boss domină lumea modei pentru bărbați; este însă de menționat că, astăzi, și femeile pot alege de la Hugo Boss un parfum sau o piesă de îmbrăcăminte deosebită.

Primul parfum Hugo Boss a apărut în anii ‘90 ai secolului trecut, iar astăzi, brandul prezintă numeroase linii de parfumuri pentru femei și bărbați, adaptate stilului de viață contemporan. Parfumurile Hugo Boss sunt construite minuțios, cu intenția de a reflecta personalitatea celui care-l folosește, subliniindu-i astfel farmecul.

Rating Hugo Boss BOSS Bottled8