Hugo Boss BOSS Bottled deodorant spray pentru bărbați

3×
Hugo Boss BOSS Bottled deodorant spray pentru bărbați
Hugo Boss BOSS Bottled deodorant spray pentru bărbați
Economisiți
125RON

Economisiți 54%
150 ml
58RON

Cod: HUG0319 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 18.01.2021
Ridicare personală
luni 18.01.2021

Descriere parfum Hugo Boss BOSS Bottled
Compoziție

Atrageți succesul în viață, cu un parfum dinamic și fresh. Deodorantul spray pentru bărbați Hugo Boss BOSS Bottled conferă siguranță de sine și bucuria de a trăi. Este ideal pentru un bărbat care vrea să fie mereu elegant și, în același timp, perfect pregătit pentru orice.

Caracteristici:

  • completează perfect apa de toaletă Hugo Boss BOSS Bottled
  • o aromă înviorătoare, vibrantă, cu tonuri fresh senzuale
  • combină eleganța și stilul
  • conferă o senzație de forță și de siguranță de sine, în orice ocazie

Compoziție

Tipul ambalajului
spray

Despre brand Hugo Boss

Brandul Hugo Boss a devenit sinonim cu luxul în domeniul modei, al accesoriilor și al articolelor cosmetice pentru bărbați. Se bucură de căutare încă de la debutul său, pentru calitatea excepțională a materialelor, pentru simțul detaliilor și pentru precizia tipic germane.

Compania Hugo Boss se mândrește cu faptul că acordă o atenție deosebită nevoilor și solicitărilor clienților săi. Aceleași principii sunt valabile și pentru producția de cosmetice, unde pune un accent deosebit pe calitatea ingredientelor. Se poate spune că, din aceste motive, Hugo Boss domină lumea modei pentru bărbați; este însă de menționat că, astăzi, și femeile pot alege de la Hugo Boss un parfum sau o piesă de îmbrăcăminte deosebită.

Primul parfum Hugo Boss a apărut în anii ‘90 ai secolului trecut, iar astăzi, brandul prezintă numeroase linii de parfumuri pentru femei și bărbați, adaptate stilului de viață contemporan. Parfumurile Hugo Boss sunt construite minuțios, cu intenția de a reflecta personalitatea celui care-l folosește, subliniindu-i astfel farmecul.

Rating Hugo Boss BOSS Bottled3