Gillette Venus Extra Smooth rezerva Lama

2×
Gillette Venus Extra Smooth rezerva Lama
Gillette Venus Extra Smooth rezerva Lama
Economisiți
85RON

Economisiți 12%
4 buc
75RON

19RON / 1 buc, incl. TVA
Cod: GIL0081 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 05.03.2021
Ridicare personală
începând de mâine vineri 05.03.2021

Descrierea produsului Gillette Venus Extra Smooth

Visați la o piele fină și netedă, fără fire de păr nedorite? Lamele de rezervă Gillette Venus Extra Smooth asigură un ras foarte neted, cu rezultate perfecte. Fiecare rezervă are cinci lame ascuțite, care se mulează pe curburile pielii și captează orice fir de păr foarte aproape de rădăcină - pentru senzația unui ras neted și a unei epiderme fine.

Capul flexibil și rotunjit al rezervei ajunge chiar și în locurile greu accesibile. Iar benzile lubrifiante din jurul capului de ras asigură o alunecare perfectă a lamelor pe piele, lăsând-o hidratată și fină.

Caracteristici:

  • rezervă cu 5 lame, pentru o piele perfect netedă
  • pentru un ras precis și durabil
  • bandă lubrifiantă în jurul lamelor, pentru manipulare ușoară
  • pentru toate aparatele de ras Venus (cu excepția Simply Venus)

Mod de utilizare:
Plasați rezerva pe mâner și folosiți pentru rasul părului de pe piele. Pentru rezultate mai bune, completați cu cremă sau spumă de ras. Dacă lamele s-au tocit, înlocuiți rezerva.

Despre brand Gillette

p>Cosmetica Gillette | Gillette se concentrează pe producția cosmeticelor pentru bărbierit și aparatelor de ras de înaltă calitate. Compania a fost fondată în 1895 de către King Camp și, încă de la început, s-a axat pe realizarea aparatului de ras perfect.
Sloganul firmei este „Perfect Bărbătesc“, dar produce şi cosmetice și aparate de ras pentru femei. Sistemul Mach3 asigură un ras perfect dintr-o singură trecere, iar Fusion bărbierește și locurile greu accesibile, datorită celor 5 lame de ras și a unei lame de aliniere. Colecția Gillette Venus este destinată în exclusivitate femeilor. Puteți fi sigură de o piele netedă și mătăsoasă.

Rating Gillette Venus Extra Smooth2