Treci la conținutul principal

Moroccanoil Body

Produse esențiale pentru îngrijirea corpului, într-o nouă compoziție bogată în antioxidanți și cu un nou parfum de inspirație marocană. Încercați Bergamote Fraîche, un amestec revigorant de bergamotă vibrantă și mentă calmantă; Ambre Noir, un parfum bogat și seducător care combină note de ambră de coastă, mușcată egipteană și cardamom alb; sau Fragrance Originale, parfumul nostru emblematic, cu ambră picantă și note florale dulci.

întregul text ascundeți textul

Colecția Body include acum un săpun lichid de curățare cu o compoziție delicată, dar eficientă, care conține ulei de argan hidratant, bogat în antioxidanți și acid hialuronic care fixează umiditatea în piele. Cu acest produs, mâinile dvs. vor fi întotdeauna moi și hidratate.

întregul text ascundeți textul

Noua loțiune de corp Moroccanoil Body are o compoziție ultra-lejeră, care se absoarbe rapid. Pe lângă uleiurile hidratante, printre care se numără uleiul de argan și cel de primula de seară, conține și extract de frunze de aloe.

întregul text ascundeți textul

Gelul de duș Moroccanoil Shower Gel are o compoziție foarte concentrată, dar delicată, cu ulei de argan, care hidratează și revitalizează pielea în timpul spălării. Prin utilizare regulată, veți obține o textură și o nuanță mai bună a pielii.

întregul text ascundeți textul

De asemenea, vă puteți îmbunătăți ritualul de îngrijire corporală cu ajutorul sufleului de corp Body Soufflé, a cărui textură lejeră, bătută și hidratantă conține squalane. Același efect îl are și untul de corp foarte concentrat pentru pielea uscată, cu acid hialuronic și amestec de unt de shea, mango și cacao.

întregul text ascundeți textul