Makeup RevolutionBrow Sculpt Kit set pentru sprancene perfecte

12×
Makeup Revolution Brow Sculpt Kit set pentru sprancene perfecte
Makeup Revolution Brow Sculpt Kit set pentru sprancene perfecte
culoare Dark 2.2 g
32RON

1.454,55RON / 100 g, incl. TVA
Cod: MUR08939 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Achiziționați produse Makeup Revolution, I Heart Revolution, Revolution PRO, Revolution Relove, XX by Revolution, Revolution Skincare, Revolution Haircare, W7 Cosmetics, Rude Cosmetics sau Makeup Makeup Obsession de peste 140 RON și primiți cadou un Mystery Bag cu produse cosmetice, în valoare de 120 RON.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 18.10.2021
Ridicare personală
începând de mâine duminică 17.10.2021

Descriere Makeup Revolution Brow Sculpt Kit

Tot ce este necesar pentru a obține sprâncene perfecte se ascunde într-o singură paletă. Setul pentru sprâncene perfecte Makeup Revolution Brow Sculpt Kit ascunde o pensetă, o pensulă spiralată, un fard pudră, un gel pentru sprâncene și un iluminator. Sunt suficiente doar câteva secunde - și sprâncenele dvs. vor avea forma dorită, vor fi accentuate și firele rebele vor fi disciplinate.

Datorită mărimii sale practice, setul este perfect și pentru călătorii. De aceea, vă veți putea bucura de sprâncene perfecte, fie că sunteți în vacanță, fie la servici.

Caracteristici:

  • o paletă care conține tot ce este necesar pentru aranjarea sprâncenelor
  • penseta îndepărtează firele de păr, pentru a conferi sprâncenelor forma dorită
  • pensula spiralată ajustează sprâncenele în forma dorită
  • pensula și aplicatorul din spumă facilitează aplicarea fardului pudră
  • fardul pudră nuanțează spațiile goale din sprâncene și accentuează culoarea acestora
  • gelul colorat ține sprâncenele fixate
  • nuanța deschisă la culoare iluminează zona de sub sprâncene

Ingrediente:

  • produs vegan – nu conține substanțe de origine animală

Aplicare:
Îndepărtați firele nedorite ale sprâncenelor, cu ajutorul pensetei. Completați spațiile goale cu fardul pudră și folosiți peria spiralată pentru a aplica gelul pe sprâncene și a le fixa în forma dorită. Apoi, aplicați deasupra sprâncenelor iluminatorul.

Despre brand Makeup Revolution

Cosmeticele decorative Makeup Revolution reprezintă o adevărată revoluție în domeniul machiajului. Brandul londonez deține în portofoliu o gamă largă de produse de înaltă calitate, dar la prețuri accesibile, care te vor încânta.

Deosebit de populare sunt paletele de farduri de lux, care se disting prin pigmentarea intensă și prin combinațiile inovative de culori. Din arsenalul tău nu trebuie să lipsească măcar una dintre acestea. Oferta brandului conține însă și alte bijuterii cosmetice. De exemplu, nu trebuie să ratezi fondul de ten Makeup Revolution sau emblematicul corector Makeup Revolution, disponibil în mai multe variante, pentru aproape fiecare nuanță de ten.

Nu în ultimul rând, brandul atrage prin designul original și jucăuș, dar și practic, al produselor sale. Conferă machiajului tău stil și originalitate, cu Makeup Revolution London!

Rating Makeup Revolution Brow Sculpt Kit9