Nu rata

Revolution PROI Heart RevolutionRevolution SkincareMakeup Obsession

Despre brandul Makeup Revolution

Cosmeticele decorative Makeup Revolution reprezintă o adevărată revoluție în domeniul machiajului. Brandul londonez deține în portofoliu o gamă largă de produse de înaltă calitate, dar la prețuri accesibile, care te vor încânta. Deosebit de populare sunt paletele de farduri de lux, care se disting prin pigmentarea intensă și prin combinațiile inovative de culori. Din arsenalul tău nu trebuie să lipsească măcar una dintre acestea. Oferta brandului conține însă și alte bijuterii cosmetice. De exemplu, nu trebuie să ratezi fondul de ten Makeup Revolution sau emblematicul corector Makeup Revolution, disponibil în mai multe variante, pentru aproape fiecare nuanță de ten. Nu în ultimul rând, brandul atrage prin designul original și jucăuș, dar și practic, al produselor sale. Conferă machiajului tău stil și originalitate, cu Makeup Revolution London!

întregul text ascundeți textul

Filtru

Interval de prețuri

la

Cadouri și oferte speciale

Colecție

Vezi mai multe

Ratingul

  •   69
  •   44
  •   11
  •   1
  •   6
Recomandat

MAKEUP REVOLUTION

Compania Makeup Revolution a fost lansată în 2014 și are la bază ideea că brandurile de cosmetice trebuie să participe la democratizarea industriei de frumusețe prin contestarea standardelor impuse de societate. Revolution este un brand autentic care sărbătorește frumusețea reală în toate formele ei.

Adam Miinto, fondatorul companiei, a introdus idea de “fast-beauty” cu produse noi lansate săptămânal, la prețuri accesibile dar care respectă ultimele tendințe în makeup. Asocierea cu antreprenorul și producătorul de cosmetice Tom Allsworth a făcut ca  brandul să se dezvolte rapid. În șase luni de la lansare, primele produse Makeup Revolution London se aflau pe rafturile magazinelor de cosmetice.  

REVOLUTION CELEBREAZĂ FRUMUSEȚEA DIVERSITĂȚII NATURALE

Ethosul companiei este centrat în jurul conceptul de diversitate. Dorința de a sărbători diversitatea se reflectă în tot ceea ce Makeup Revolution face - de la utilizarea feedback-ului consumatorilor în procesul de creare al produselor, până la construirea unei strategii de promovare care include membri ai echipei, fani și influențatori din mediul digital. Unul dintre cele mai bine vândute produse Revolution, paleta Fortune Favours The Brave a fost creată în parteneriat cu British Beauty Blogger.

Machiajul contează, indiferent de vârstă, sex, etnie sau sexualitate. #OpenMinds este apelul companiei pentru toată lumea să celebreze diversitatea, să îmbrățișeze imperfecțiunea, și să respecte toate formele de auto-exprimare care sprijină frumusețea adevărată. O persoană pozitivă este frumoasă și puternică pentru că poate vedea dincolo de ceea ce este evident.

„Revolution există din dorința de a  crea o altfel de companie de beauty, „a new normal”. O afacere care își pune în valoare consumatorii și creează produse incredibile direct din feedback-ul lor. Am devenit acum un brand global care reprezintă aceleași valori - inclusivitate, diversitate, fără idei învechite despre frumusețe. Credem că toată lumea ar trebui să aibă acces la un machiaj de calitate și că fiecare definiție a frumuseții merită să fie sărbătorită.” - Adam Minto

VALORILE COMPANIEI

Feedback-ul clienților, dorințele, așteptările industriei și tendințele în domeniu, toate sunt un mix care determină crearea de produse inovatoare pentru publicul larg, nu doar pentru cunoscătorii produselor Makeup Revolution. Nu lipsesc certificările PETA, produsele sunt 76% vegane și „cruelty free”.

BRANDURI

REVOLUTION

Revolution (fostul Makeup Revolution) este primul brand din portofoliu lansat în 2014 cunoscut pentru machiajul de calitate, creat prin formule inovatoare, care rivalizează mărci de prestigiu. Produsele Revolution Conceal & Define Foundation sunt disponibile în 50 de nuanțe iar Concealerul, unul dintre produse vedetă ale colecției a fost premiat  în nenumărate rânduri de specialiști din industria de frumusețe. Mai mult, un iluminator Revolution este nelipsit din kitul makeup al artiștilor profesioniști.

Creează lookuri uimitoare din sute de palete de machiaj Revolution și joacă-te cu nuanțele rujului de buze sau al lacului de unghii în moduri neașteptate! Ai la dispoziție tot ce ai nevoie pentru a arăta și a te simți incredibil. 

REVOLUTION PRO: MAI MULTE AVANTAJE. MAI MULT IMPACT. MAI MULT WOW

Brandul oferă o selecție de produse cosmetice "vedetă" pentru persoanele care își doresc  produse sofisticate. Creatorii Revolution cred cu pasiune în „machiajul care face mai mult” - produse pro calitate care oferă mai multe beneficii pentru îngrijirea pielii, ambalaje premium, întotdeauna "cruelty free" și la prețuri accesibile. Paleta Revolution din gama Pro are în componență pigmenți puternici, formule rafinate îmbogățite cu ingredienți activi atent selecționați pentru un ten radiant.   

I HEART REVOLUTION: DREAM BIG, GO WILD

Brandul sărbătorește partea distractivă, ludică a lumii frumuseții, cu produse unice și ambalaje extraordinare. I Heart Revolution a fost creat pentru a aduce bucurie, oferindu-ți toate motivele să strălucești. Indiferent dacă devorezi dulciurile, adori să experimentezi și să te joci cu machiajul, I Heart Revolution este despre iubirea față de sine și despre libertatea de a te exprima așa cum simți. Makeup Revolution Chocolate Palette este disponibilă într-o varietate de culori, tonuri, nuanțe și arome delicioase pe care le vei adora.

REVOLUTION SKINCARE LONDON: O ÎNGRIJIRE CORECTĂ A PIELII ÎNSEAMNĂ UN MACHIAJ REUȘIT Credem în realizarea unor soluții de înaltă performanță, cu cele mai noi ingrediente, eficiente și la îndemâna tuturor. La prețuri accesibile, Revolution Skin este o gamă 100% "cruelty free", fără parfum și cu numeroase opțiuni pentru vegani. Indiferent dacă vrei să tratezi afecțiuni specifice cu gama de seruri "pick and mix", dacă vrei să te răsfeți cu măștile pline de ingredienți activi sau să te energizezi cu spray-urile care abundă în uleiuri esențiale (essence sprays), posibilitatea de a avea o piele strălucitoare nu a fost niciodată mai accesibilă. Pregătește-ți trusa de machiaj Revolution pentru a-ți pune în valoare tenul radiant!

MAKEUP OBSESSION: PALETE SPECTACULOASE CA O EXPLOZIE DE ENERGIE

Makeup Obsession este o adiție excelentă la orice geantă de machiaj. O trusă de farduri Revolution cu palete în tendințe, adevărate gadget-uri în cercul pasionaților de beauty. Un machiaj distractiv, rapid și accesibil tuturor.   

MACHIAJE REVOLUTION PENTRU GENERAȚIA Z

Paleta Makeup Revolution by Petra conține 30 de culori spectaculoase și a fost creată în partneriat cu bloggerul ceh Petra LovelyHair. Marketingul în social media, campanile cu influenceri și idea de a co-crea produse cu makeup artiști, influențatori în modă și frumusețe precum Rachel Leary, Patricia Bright, Tammi și Jake Jamie a creat o afinitate puternică în rândul Generației Z și o extindere rapidă prin magazine de top din întreaga lume.

întregul text ascundeți textul