Makeup Revolution Ultra Contourpaleta pentru contur facial

14×
Makeup Revolution Ultra Contour paleta pentru contur facial
Makeup Revolution Ultra Contour paleta pentru contur facial
13 g
52RON

Cod: MUR3121 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Achiziționați produse de machiaj de minim 130 RON din brandurile selectate și vă oferim cadou un mistery bag în valoare de 130 RON.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Coletăria
miercuri 15.04.2020

Descrierea produsului Makeup Revolution Ultra Contour

Cu paleta Makeup Revolution Ultra Contour, obțineți ușor un look de vedetă. Conține 8 nuanțe catifelate, cu care puteți contura și modela optic fața, exact așa cum doriți. Nuanțele deschise vă pun în valoare atuurile și evidențiază trăsăturile frumoase, în timp ce nuanțele închise camuflează inteligent imperfecțiunile și dau suplețe contururilor feței.

Caracteristici:

  • 6 pudre de conturare, în nuanțe închise și deschise
  • 2 iluminatoare „coapte”, pentru strălucirea tenului
  • pigmentare intensă și rezistență de lungă durată
  • o oglindă mare, pentru aplicare facilă

Compoziție:

  • produs vegan
  • nu conține gluten

Mod de aplicare:
Definiți trăsăturile feței, creați un efect optic de pomeți mai înalți, subțiați nasul sau bărbia. Nuanțele deschise se aplică pe zonele pe care doriți să le accentuați, iar cele închise se aplică pe zonele pe care doriți să le subțiați, să le camuflați sau să le diminuați.

Despre brand Makeup Revolution

Cosmeticele decorative Makeup Revolution reprezintă o adevărată revoluție în domeniul machiajului. Brandul londonez deține în portofoliu o gamă largă de produse de înaltă calitate, dar la prețuri accesibile, care te vor încânta.

Deosebit de populare sunt paletele de farduri de lux, care se disting prin pigmentarea intensă și prin combinațiile inovative de culori. Din arsenalul tău nu trebuie să lipsească măcar una dintre acestea. Oferta brandului conține însă și alte bijuterii cosmetice. De exemplu, nu trebuie să ratezi fondul de ten Makeup Revolution sau emblematicul corector Makeup Revolution, disponibil în mai multe variante, pentru aproape fiecare nuanță de ten.

Nu în ultimul rând, brandul atrage prin designul original și jucăuș, dar și practic, al produselor sale. Conferă machiajului tău stil și originalitate, cu Makeup Revolution London!

Rating Makeup Revolution Ultra Contour