Paleta contur față

Cele mai vândute

Descoperiți farmecul conturării feței și bucurați-vă de un machiaj perfect, ca al unei vedete de film! Pentru aceasta vă este suficientă o paleta de contur în culori flatante, câteva pensule de machiaj și puțină îndemânare.

Ce înseamnă conturarea feței?

Conturarea feței este ultimul trend în materie de machiaj, o tehnică prin care acoperim mici carențe, creăm umbre și lumini și sculptăm contururile feței, pentru a evidenția cele mai frumoase trăsături. Înarmați-vă cu o paletă cu bronzer, iluminator și blush și jucați-vă de-a „lumini și umbre“.

Cum conturăm corect?

Începeți prin a marca trăsăturile pe care doriți să le scoateți în evidență. Apoi adăugați ușor culoare, conform descrierii de mai jos.

  • Bronzerul de culoare închisă se aplică pe zonele pe care dorim să le micșorăm optic sau să le camuflăm, mai precis sub pomeți, la linia părului, pe tâmple și pe zonele laterale ale nasului. Fața va arăta astfel mai subțire. Pentru un efect cât mai natural, alegeți un ton cam cu două nuanțe mai închise decât tenul dvs.
  • Nuanțele mai deschise decât cea a tenului se folosesc pe zonele care trebuie să iasă în evidență. De obicei, acestea sunt bărbia, zona de sub ochi și cea dintre sprâncene.
  • Iluminatorul conferă tenului o luminozitate care îl face să pară mult mai sănătos. Pentru o aplicare cât mai bună, folosiți o pensulă plată specială pentru iluminator, cu care treceți ușor peste pomeți.
  • Blush-ul îmbujorează obrajii, pentru un aer fresh, sănătos și odihnit. Fardul de obraz se aplică în cantități mici, pe locurile „bujorilor“ din obraji, cu mișcări delicate, circulare, folosind o pensulă de calitate.

Încercați paleta de contur de la NYX Professional Makeup, L´Oréal Paris sau Makeup Revolution și nu uitați, la final, un fixator de machiaj și bucurați-vă de un look perfect, care durează întreaga zi!