Paletă corectoare

Camuflați toate imperfecțiunile tenului cu o paletă corectoare, creând un machiaj perfect, fără cusur. Alegeți un corector în culoarea corectă, cu ajutorul căruia acoperiți cearcănele sau acneea sau cu care vă iluminați tenul.

Corectoarele în nuanțele pielii fac deja parte din arsenalul dvs. cosmetic, dar încercați corectoarele colorate, care acoperă și mai bine imperfecțiunile. Funcționează pe principiul contrastului culorilor complementare, datorită căruia anumite nuanțe sunt neutralizate. O paletă corectoare oferă soluții pentru orice nuanță nedorită a tenului dvs.

Culorile din paletele corectoare și utilizarea lor:

  • Corectorul verde acoperă petele roșii și coșurile de pe față, acoperind eficient și urmele de acnee.
  • Corectorul galben camuflează cearcănele gri-mov de sub ochi, conferă tenului un aspect fresh și acoperă chiar și vânătăile.
  • Corectorul portocaliu funcționează în mod similar cu cel galben. Deci, îl puteți folosi pe post de anticearcăn.
  • Corectorul roz iluminează zona ochilor și acoperă tonurile albastre ale tenului.
  • Corectorul roșu neutralizează subtonurile albastre ale tenului, acoperind cearcănele mult mai bine decât un corector în nuanțe de bej.
  • Corectorul violet neutralizează subtonurile galbene ale tenului.

Cum aplicăm un corector?

Corectorul colorat se întinde pe zona problematică folosind degetele, peria sau buretele și se estompează bine. Culoarea trebuie să se contopească cu pielea, astfel încât tranziția să fie invizibilă. Abia după aceea se aplică fondul de ten și se fixează machiajul cu pudră.