Skip to main content

Paleta cu farduri de ochi

Filtru
Cele mai vândute

Alegeți acea paletă de farduri de ochi cu care oferiți un machiaj irezistibil ochilor dvs. Cu puțină practică și simț estetic, în câteva momente evidențiați culoarea ochilor și le conferiți profunzime. Încercați palete de la branduri ca Makeup Revolution, Lancôme sau NYX Professional Makeup și bucurați-vă de un look perfect!

Cum aplicăm fardul de ochi?

Fardurile de ochi se aplică cel mai bine cu o pensulă sau cu aplicatorul. Cel mai bun efect se obține aplicând cea mai deschisă nuanță în colțul intern al ochiului și sub sprâncene. Continuați cu nuanțe din ce în ce mai închise, iar cea mai închisă se va aplica în colțul extern ale ochiului și în pliul pleoapei. Nu uitați să machiați și linia pleoapei inferioare.

Alegeți paleta de farduri de ochi după culoarea ochilor

Culorile bine alese pun în valoare culoarea ochilor, iluminează privirea și-i subliniază profunzimea. Regula de bază este simplă: alegeți o culoare contrastantă cu cea a irisului.

  • Ochii albaștri sunt puși în valoare de farduri maro închis, roz deschis sau violet.
  • Ochii gri au nevoie de farduri colorate. Nuanțele metalice, albastrul închis sau movul sunt opțiuni excelente.
  • Ochii verzi sunt parcă anume creați pentru fardurile violet. Dacă vă temeți de violet, alegeți o nuanță de roz, argintiu, sau albastru intens.
  • Ochii căprui arată bine cu farduri bej sau de culoarea caisei. Dacă doriți un contrast și mai mare, încercați nuanțe de roz, auriu sau violet.

Persistența de durată a fardurilor de ochi

Doriți să vă bucurați de un machiaj reușit întreaga zi? Nu uitați să aplicați sub fard o bază de machiaj pentru farduri de ochi de bună calitate. Datorită acesteia, fardurile sunt mai ușor de aplicat, iar nuanțele sunt mai intense și mai persistente. În plus, sunt mai ușor de demachiat seara. Asigurați persistența machiajului finit aplicând peste întreaga față un fixator de machiaj.

Dați frâu liber fanteziei!

Paletele cu farduri de ochi oferă infinite posibilități creative. Dați frâu liber fanteziei, cu un dramatic machiaj fumuriu. Într-un moment de bună dispoziție, încercați nuanțe mai colorate și alegeți și o paletă de conturare, cu care sculptați umbre și lumini, pentru o față perfectă.