Essence Contouring Duo PalettePatela pentru conturul fetei

6×
Essence Contouring Duo Palette Patela pentru conturul fetei
Essence Contouring Duo Palette Patela pentru conturul fetei
Livrare gratuită
culoare 10 lighter skin 7 g
16RON

  • Essence Contouring Duo Palette Patela pentru conturul fetei
  • Essence Contouring Duo Palette Patela pentru conturul fetei
Cod: ESS08195 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Achiziționați produse de minim 200 RON și vă puteți alege gratuit un Discovery Box ce conține eșantioane de parfumuri și cosmetice favorite.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 28.05.2020

Descrierea produsului Essence Contouring Duo Palette

Paleta pentru conturarea feței Essence Contouring Duo Palette evidențiază contururile chipului și asigură un fond de ten fermecător, cu aspect profesional.

Caracteristici:

  • evidențiază contururile feței

Cum se utilizează:
Se aplică nuanțele mai închise în adâncituri, iar iluminatorul pe porțiunile care vor fi evidențiate.

Despre brand Essence

Machiajul este joacă, distracție și auto-exprimare. Uitați de perfecțiune și fiți curajoasă. Brandul german Essence oferă produse de machiaj jucăușe, calitative și, mai ales, accesibile, cu care puteți realiza look-uri perfecte - indiferent dacă acum învățați să vă machiați, dacă urmați cele mai noi tendințe sau dacă aveți deja un stil personal.

Peste 84 % dintre produsele Essence Cosmetics sunt fabricate în Europa. Calitatea și protecția mediului reprezintă două priorități ale brandului și, de aceea, cosmeticele Essence sunt realizate mai ales din ingrediente naturale, unele produse fiind chiar vegane.

Portofoliul brandului conține toate produsele necesare unui machiaj complet - de la primer și fond de ten, până la iluminator. Foarte populare sunt și rimelurile, paletele de farduri de ochi sau blush-urile. Îndrăgitul rimel Essence I Love Extreme conferă genelor un volum maxim, paletele Essence Love What You Do sau Epic Sunset sunt ideale pentru un machiaj de zi, respectiv de seară, iar toate pudrele sunt perfecte pentru fixarea durabilă a machiajului.

Rating Essence Contouring Duo Palette