NYX PROFESSIONAL MAKEUP

DESPRE BRANDUL NYX PROFESSIONAL MAKEUP

NYX Professional Makeup reflectă cele mai noi și mai cool tendințe în machiaj. Portofoliul brandului conține o ofertă largă, de la rujuri la pensule cosmetice, îndrăgite atât de consumatori, cât și de artiștii în machiaj din întreaga lume.

 

Brandul de cosmetice decorative NYX Professional Makeup a fost fondat în 1999, în Los Angeles, de către artista în machiaj Toni Ko. Numele brandului este inspirat din mitologia greacă și se referă la Nyx, zeița nopții. Imaginea brandului este completată de ambalajele cu design original și elegant. NYX Professional Makeup - simbolul unui joc de culori bogat pigmentate, cu rezistență îndelungată. Descoperă-ți latura creatoare, de artist în machiaj și stilul de machiaj ideal pentru tine, cu NYX Professional Makeup!

întregul text ascundeți textul

Filtru
Interval de prețuri

la

Colecție
Vezi mai multe
Cadouri și oferte speciale
Ratingul
  •   58
  •   46
  •   16
  •   2
  •   6
Cele mai vândute

NYX PROFESSIONAL MAKEUP

NYX Professional Makeup este un brand global de cosmetice profesionale disponibil în peste 70 de țări. Compania a fost creată în anul 1999, de Toni Ko și s-a născut din nevoia de a oferi publicului produse de calitate la prețuri accesibile. NYX s-a lansat prin vânzarea creionului NYX Jumbo EyePencil care a devenit rapid un bestseller generând peste 2 milioane de dolari în primul an de comercializare.

PROGRAMUL MASTERCLASS

În septembrie 2018, compania a anunțat lansarea Masterclass, o bibliotecă online de conținut educațional creat de un grup de makeup artiști, vloggeri și influenceri de top. Programul își propune să ofere oricui este interesat de makeup un set de competențe profesionale.

THE FREEDOM AND ARTISTRY FOR CREATIVE EXPRESSION (FACE) AWARDS

„Freedom and Artistry for Creative Expression” (FACE) Awards este o competiție globală anuală fondată de NYX Professional Makeup care oferă makeup artiștilor aspiranți șansa de a concura pentru a câștiga titlul de Artistul Anului. Cu mai mult de 40 de țări participante, Premiile FACE continuă să unească makeup artiști profesioniști din întreaga lume. 

PRODUSE ICONICE

Cele mai vândute produse NYX Professional Makeup sunt trend settere în industria de beauty. Produse precum Stroke of Genius Illuminating Palette, HD Finishing Powder, Macaron Lippies (nuanțele  includ Earl Grey, Key Lime, Orange Blossom și Citron) și colecția Jumbo Eye Pencil sunt numai câteva exemple de produse recunoscute în toată lumea.

Paleta NYX Professional Makeup Ultimate Shadow  este disponbilă în 16 culori unde vei regăsi diferite texturi, de la mat la metalic și de la sidefat la perlat.

NYX PROFESSIONAL JUMBO EYE PENCIL

Jumbo Eye Pencil NYX este un creion dermatograf și un fard de ochi într-un singur produs. Are o formulă cremoasă, ușor de aplicat. Nu se adună și nu se usucă. Este disponibil într-o gamă largă de nuanțe și poate fi folosit pentru machiajul de zi sau de noapte. 

CAN’T STOP WON’T STOP FULL COVERAGE FOUNDATION

Nyx a lucrat cu influenceri din industria frumuseții pentru a dezvolta produsul Can’t Stop Won’t Stop NYX Foundation. "Principalul lucru pe care l-am făcut a fost să ajut la dezvoltarea nuanțelor", declară beauty vloggerul Alissa Ashley, care a fost invitată să participle la dezvoltarea unor produse selectate NYX. "Am observat că lipsesc o mulțime de nuanțe intermediare. Paletele de machiaj NYX au deja o serie de nuanțe uimitoare dar gama mai poate fi îmbunătățită prin adăugarea unor nuanțe intermediare sau care lipsesc. De exemplu, eu prefer să amestec în mod constant diferite nuanțe pentru a obține produsul care se potrivește cel mai bine tenului meu. Atunci când am dezvoltat noua gamă de fond de ten NYX, am insistat să obținem acele nuanțe intermediare atât de necesare".

NYX SOFT MATTE CREMA PENTRU BUZE

Această cremă pentru buze  oferă o explozie de culoare care asigură un finish mat extraordinar. Formula sa delicată este surprinzător de durabilă, ușoară și cremoasă. Pentru o aplicare mai precisă, trasează întâi conturul cu un creion de buze. Produsul este disponibil în 38 de nuanțe. Câteva dintre avantajele folosirii rujurilor NYX includ rezistența îndelungată, pigmentul puternic, formula ușor de aplicat și parfumul plăcut. Alt produs bestseller din această categorie este setul de buze NYX, care cuprinde 6 nuanțe cu textură mată Soft Matte Lip - Monte Carlo, Copenhagen, Paris, Budapest, Rome, Dubai și 6 nuanțe noi cu textură metalică - Monte Carlo, Copenhagen, Paris, Budapest, Rome, Dubai.

PRODUSE NOI

COLECȚIA CANNABIS SATIVA BARE WITH ME

Nyx Professional Makeup a lansat colecția Cannabis Sativa Bare With Me, o linie de îngrijire a pielii în patru pași, formulată cu ulei de semințe de cannabis sativa. Prima incursiune a mărcii în produsele pe bază de cannabis sunt cele pentru sprâncenele, buze și piele. Fiecare produs valorifică puterea cannabisului într-un primer, indiferent dacă este pentru piele, machiaj sau buze. Este important de menționat că această colecție conține ulei de canabis sativa, nu THC sau CBD, derivații mai renumiți din această plantă . În schimb, uleiul de semințe de cannabis sativa este derivat din planta de cânepă și este folosit pentru a ajuta la calmarea și hidratarea pielii. Radiant Perfecting Primer este conceput pentru a estompa imperfecțiunile pielii. Consistența cremoasă și finisajul perlat îl fac un produs care poate fi purtat ca atare. Uleiul de semințe de cannabis sativa are proprietăți antiinflamatoare și hidratante. Iar balsamul de buze este un produs  mătăsos, translucid, care ajută la hidratarea și calmarea buzelor.

În România, NYX Professional Makeup este disponibil în magazinele specializate cât și în magazinele proprii din toată țara.