NYX Professional Makeup Dewy Finishspray pentru fixare

3×
NYX Professional Makeup Dewy Finish spray pentru fixare
NYX Professional Makeup Dewy Finish spray pentru fixare
60 ml
40RON

Cod: NYX0100 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Achiziționați produse de minim 200 RON și vă puteți alege gratuit un Discovery Box ce conține eșantioane de parfumuri și cosmetice favorite.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 29.05.2020

Descrierea produsului NYX Professional Makeup Dewy Finish

Produsul pentru fixarea fondului de ten NYX Professional Makeup Dewy Finish este un ajutor indispensabil pentru a garanta că fondul de ten se menține perfect, chiar și după câteva ore.

Baza de fond de ten NYX Professional Makeup Dewy Finish netezește perfect tenul, îl pregătește pentru aplicarea fondului de ten și prelungește rezistența acestuia.

Caracteristici:

  • pregătește perfect tenul pentru aplicarea fondului de ten
  • fixare de durată a fondului de ten
  • asigură un aspect impecabil
  • efect de lungă durată
  • evită estomparea și decolorarea fondului de ten
  • mărește rezistența fondului de ten
  • protejează tenul

Cum se utilizează:
Se agită bine înainte de utilizare, apoi se pulverizează o cantitate rezonabilă de produs pe față. A se evita contactul direct cu ochii. Se poate repeta, dacă este necesar, în orice moment al zilei. Se aplică o cantitate mică de produs pe toată fața sau pe anumite porțiuni, după utilizarea cremei de zi.

Despre brand NYX Professional Makeup

Brandul de cosmetice decorative NYX Professional Makeup a fost fondat în 1999, în Los Angeles, de către artista în machiaj Toni Ko. NYX Professional Makeup reflectă cele mai recente tendinţe din machiaj. Portofoliul mărcii este cuprinzător: de la ruj şi produse pentru machiaj, până la pensule cosmetice profesionale.
NYX Professional Makeup sunt produse de înaltă calitate, la preţuri competitive, care se bucură de popularitate în rândul artiştilor în machiaj profesionişti. NYX Professional Makeup oferă nu numai un machiaj frumos, ci şi ambalaje elegante. Ambalajele deosebite completează imaginea brandului NYX Professional Makeup, care este popular în întreaga lume.
Produsele NYX Professional Makeup sunt bogate în pigmenţi, asigură un machiaj rezistent şi permit o abordare amuzantă a jocului de culori. Găsiţi-vă machiajul perfect şi deveniţi un profesionist în machiaj. NYX Professional Makeup nu testează produsele pe animale.

Rating NYX Professional Makeup Dewy Finish