Skip to main content

CatriceStylist creion pentru sprancene cu pensula

22×
Catrice Stylist creion pentru sprancene cu pensula
Catrice Stylist creion pentru sprancene cu pensula
culoare 030 Brow-n-eyed Peas 1,4 g
12RON

În stoc | 857,14RON / 100 g, incl. TVA | Cod: CTE1143
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 27.01.2022
Ridicare personală
începând de mâine joi 27.01.2022

Sprâncene frumos îngrijite care vor sublinia aspectul oricărei femei pe durata întregii zile. Creionul pentru sprâncene Catrice Stylist cu o formă practică de stilou, ajută la modelarea unor sprâncene bine definite, cu o formă perfectă. Perie profesională care vă ajută să periați chiar și cele mai mici fire de păr, obținând un aspect natural și plin de senzualitate. Cu Catrice Stylist perfecțiunea chiar există!

Caracteristici:

  • colorează sprâncenele puțin pronunțate
  • ajustează sprâncenele, rapid și precis
  • aplicație simplă și precisă
  • textură din pudră
  • adaugă sprâncenelor volum și formă
  • accentuează în mod natural sprâncenele
  • conține inclusiv o perie pentru pieptănarea sprâncenelor

Cum se utilizează:
Pentru un aspect mai des începeți să periați sprâncenele, dinspre centrul feței spre exterior. Apoi, folosind tușe scurte, se trasează și se completează sprâncenele în forma dorită.

Notino tip:
Pentru un aspect mai expresiv și plin de farmec puteți fixa sprâncenele cu un rimel transparent.

Caracteristici

Culoare
maro
Culoare
castaniu

Întotdeauna trendy, de bună calitate și accesibile ca preț. Acestea sunt cosmeticele Catrice, mereu în tendințe. Astfel, puteți fi sigură că produsele Catrice vă ajută să realizați un look ca de la cele mai recente prezentări de modă.  

Brandul Catrice a fost fondat de Christina Oster-Daum, o lady cu o viziune clară. Aceea de a realiza cosmetice de calitate, pe care să și le poată permite absolut orice femeie. Pentru că fiecare dintre noi merită să se simtă frumoasă. Și astfel, în anul 2004, au apărut primul fond de ten, primul rimel, prima pudră Catrice și alte produse necesare unui machiaj fără cusur. 

Tipic pentru cosmeticele Catrice sunt calitatea de primă clasă și urmărirea celor mai noi tendințe din lumea frumuseții. Printre produsele emblematice ale acestui brand german se numără fondul de ten Catrice HD Liquid Coverage, opac dar cu efect natural, corectorul Catrice Liquid Camouflage, care camuflează toate imperfecțiunile, sau pudra cu efect matifiant Catrice All Matt Plus. Merită menționate și baza de machiaj cu efect nuanțator lejer Catrice 1 Minute Face Perfector, popularul lac de unghii Catrice More Than Nude și rujul de buze Catrice, în cele mai diverse nuanțe.