Hugo BossBOSS The Scent Absolute Eau de Parfum pentru bărbați

35×
Hugo Boss BOSS The Scent Absolute Eau de Parfum pentru bărbați
Hugo Boss BOSS The Scent Absolute Eau de Parfum pentru bărbați
Livrare gratuită
Economisiți
515RON

Economisiți 41%
100 ml
299RON

299,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: HUG5158 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 25.10.2021
Ridicare personală
începând de mâine duminică 24.10.2021

Descriere Hugo Boss BOSS The Scent Absolute
Compoziție

Povestea unei seducții continue. Apa de parfum Hugo Boss BOSS The Scent Absolute vă oferă o interpretare și mai intensă a pasiunii, gradată până la o senzualitate copleșitoare. Cu acest parfum, trăiți o atracție absolut magnetică.

  • un parfum oriental-picant, perfect pentru seducție
  • succesorul mai intens și mai complex al parfumului BOSS The Scent
  • lansat în anul 2019

Compoziția parfumului
Tonurile picante din inimă vă cuceresc încă de la debut. Apoi, în joc intră dulcea maninka, care creează, în inima parfumului, o nouă dependență pentru oricine îl încearcă. Seducătoarea compoziție este construită pe o bază fumurie de vetiver.

Povestea parfumului
Parfumului BOSS The Scent Absolute i se atribuie efecte aproape afrodiziace. Este o reinterpretare mai întunecată și mai bogată a emblematicului BOSS The Scent. The Scent este o expresie a atracției senzuale, urmată acum de capitolul al 2-lea, varianta Absolute.

Ingredientele sunt amplificate atât de mult, încât parfumul devine sinonim cu pasiunea, forța și senzualitatea captivantă. Și de această dată, imaginea parfumului este carismaticul Jamie Dornan. Fotomodelul Brigit Kos își împrumută chipul perfect versiunii pentru femei a parfumului BOSS The Scent Absolute.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
ghimbir
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
maninka
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
vetiver
Grupe de parfumuri
orientale, picante

Am scris despre Hugo Boss BOSS The Scent Absolute
Articole

Despre brand Hugo Boss

Brandul Hugo Boss a devenit sinonim cu luxul în domeniul modei, al accesoriilor și al articolelor cosmetice pentru bărbați. Se bucură de căutare încă de la debutul său, pentru calitatea excepțională a materialelor, pentru simțul detaliilor și pentru precizia tipic germane.

Compania Hugo Boss se mândrește cu faptul că acordă o atenție deosebită nevoilor și solicitărilor clienților săi. Aceleași principii sunt valabile și pentru producția de cosmetice, unde pune un accent deosebit pe calitatea ingredientelor. Se poate spune că, din aceste motive, Hugo Boss domină lumea modei pentru bărbați; este însă de menționat că, astăzi, și femeile pot alege de la Hugo Boss un parfum sau o piesă de îmbrăcăminte deosebită.

Primul parfum Hugo Boss a apărut în anii ‘90 ai secolului trecut, iar astăzi, brandul prezintă numeroase linii de parfumuri pentru femei și bărbați, adaptate stilului de viață contemporan. Parfumurile Hugo Boss sunt construite minuțios, cu intenția de a reflecta personalitatea celui care-l folosește, subliniindu-i astfel farmecul.

Rating Hugo Boss BOSS The Scent Absolute27