Intensive Hair Therapy Bh Intensive+ ser impotriva caderii parului cu activator de crestere

8×
Intensive Hair Therapy Bh Intensive+ ser impotriva caderii parului cu activator de crestere
Intensive Hair Therapy Bh Intensive+ ser impotriva caderii parului cu activator de crestere
100 ml
19RON

19,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: IHT0004 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 28.06.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Intensive Hair Therapy Bh Intensive+
Caracteristici

A auzit părul dvs. subțiat de binefăcătorul brusture? Serul împotriva căderii părului, cu activator de creștere, Intensive Hair Therapy Bh Intensive+ conține ser activ de brusture, obținut prin cele mai moderne metode. Acesta pătrunde direct la rădăcinile părului, pe care le hrănește temeinic și le îmbunătățește funcția.

Utilizat în mod regulat, serul reduce căderea părului și favorizează creșterea unor fire de păr noi și vizibil mai ferme. Redați părului dvs. forța, strălucirea și densitatea, cu acest miracol natural.

Caracteristici:

  • hrănește rădăcinile părului și scalpul
  • elimină căderea părului
  • favorizează creșterea unor fire de păr noi și vizibil mai ferme
  • lasă părul mai puternic și mai lucios

Ingrediente:

  • ser de brusture – reconstruiește structura de cheratină a părului, reduce alopecia și favorizează creșterea unor fire de păr noi

Aplicare:
Aplicați serul de 3–4 ori pe săptămână, pe părul umed și masați-l temeinic în scalp. Nu clătiți. După aplicare, coafați părul ca de obicei. Durata de folosire recomandată este de 2 luni.

Caracteristici

Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp
Probleme cu părul
Îngrijire păr subțiat și căderea părului

Despre brand Intensive Hair Therapy

Gama de produse Intensive Hair Therapy oferă soluții pentru părul problematic al bărbaților și al femeilor. Cele mai frecvente probleme sunt căderea excesivă a părului, creșterea lentă, părul slab și uscat, vârfurile despicate, mătreața, pruritul scalpului, părul fragil, textura părului deteriorată sau pierderea luciului.

Tehnologia modernă a gamei Intensive Hair Therapy folosește proprietățile uimitoare ale uleiului de brusture, cu efect intens pe păr și pe scalp. Calitatea și un procent ridicat de ingrediente naturale sunt caracteristicile esențiale ale tratamentelor de păr profesionale, disponibile acum tuturor, chiar și fără o vizită la salon.

Sănătatea și frumusețea părului reprezintă o prioritate clară, de care linia de produse Intensive Hair Therapy se ocupă perfect. Tratați-vă părul în confortul propriei case!

Rating Intensive Hair Therapy Bh Intensive+8