Wilkinson SwordPremium Collection aparat de ras + 5 lame de ras

11×
Wilkinson Sword Premium Collection aparat de ras + 5 lame de ras
Wilkinson Sword Premium Collection aparat de ras + 5 lame de ras
Economisiți
85RON

Economisiți 9%
aparat de ras + 5 lame de ras
77RON

În stoc | 77,00RON / 1 buc., incl. TVA | Cod: SWO01943
1
Un cadou pentru tine
Cumpărați cosmetice și accesorii electrice pentru bărbați de peste 115 RON și vă oferim livrare gratuită la întreaga comandă.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 21.01.2022
Ridicare personală
începând de astăzi

Sunteți un clasic și nu vreți să renunțați la metodele de bărbierit tradiționale? Aparatul de ras cu lame clasice Wilkinson Sword Premium Collection combină simplitatea, eleganța și performanța. Prin urmare, este alegerea ideală pentru bărbații care doresc să-și ofere un bărbierit realmente confortabil.

Pachetul conține și 5 lame de rezervă, cu tăiș dublu și strat special PTFE, pentru minimizarea frecării și un bărbierit neted, fără efort. Dezvăluiți fața perfect netedă a unui gentleman adevărat.

Caracteristici:

  • bărbierit 100 % neted, prin metoda tradițională
  • tăișul dublu asigură performanțe de excepție
  • reduce frecarea nedorită, roșeața și iritația pielii
  • designul simplu, de metal, permite ținerea comodă în mână
  • permite un bărbierit comod
  • înlocuire ușoară a lamelor de rezervă
  • lame de 47 mm din oțel inoxidabil, cu strat PTFE

Mod de utilizare:
Pe fața umedă se aplică produsul de bărbierit și se întinde uniform. Apoi se bărbierește fața, cu treceri delicate ale lamei.

Începuturile brandului Wilkinson Sword datează din 1898, când un instrument tăios s-a transformat într-o lamă de ras, predecesoarea aparatului de ras de astăzi. Din acel moment, a început lunga călătorie a aparatelor de ras şi a noilor tehnologii care au facilitat igiena personală bărbaţilor şi, mai târziu, a femeilor.
În anul 1971, compania a lansat primul instrument, la care lama era fixată într-un suport din plastic, instrumentul fiind astfel mult mai sigur. În anul 1994, brandul a introdus primul aparat de ras pentru femei, capabil să protejeze femeile de tăieturi.
An după an, compania a lansat noi şi noi produse, cum ar fi aparatul de ras cu patru lame şi sistemul de ras pentru femei, introducând lamele din titan, sistemele de ras de unică folosinţă pentru bărbaţi şi femei, precum şi diverse combinaţii de instrumente de ras. În 2010, Wilkinson Sword a lansat un aparat de ras revoluţionar, cu bandă de hidratare, care hidratează pielea direct în timpul rasului.
Astăzi, compania este lider pe piaţa mondială, pentru că nici femeile, nici bărbaţii nu-şi pot imagina rasul, respectiv bărbieritul, fără sistemele de ras Wilkinson. Folosiţi aparate de ras cu o eficienţă ridicată şi prietenoase cu pielea!