Brici pentru bărbierit

Filtru
Interval de prețuri

la

Cadouri și oferte speciale
Ratingul
  •   2

Vă atrage farmecul bărbieritului cu briciul?

Bărbieritul cu briciul este un ritual care a redevenit modern în ultimii ani. Nu doar pentru că este un mod elegant de a vă bărbieri, dar și pentru că tenul devine mai neted. Ați cedat și dvs. farmecului bărbieritului clasic? Un brici pentru bărbierit necesită o mână fermă, putere de concentrare, timp suficient și câteva accesorii, fără de care bărbieritul nu va fi perfect.

De ce aveți nevoie pentru un bărbierit cu briciul?

  • Săpun de bărbierit și un pămătuf, care pregătește mai bine fața pentru bărbierit. Cel mai bun este cel din păr de bursuc.
  • Piatră de alaun, pentru oprirea sângerării din rănile superficiale.
  • Apă sau balsam după ras, care calmează tenul.
  • Piatră de ascuțit briciul, dacă este necesar.

Cum vă radeți corect cu briciul?

  1. Umeziți fața cu apă caldă.
  2. Aplicați pe față, cu pămătuful, spuma din săpunul de bărbierit și lăsați să acționeze 1 sau 2 minute.
  3. Începeți să vă radeți barba fără prea multă presiune pe piele. Țineți briciul între degetul mare și trei degete, la un unghi de 30 de grade. Întindeți pielea, pentru a nu vă tăia și radeți mai întâi barba în direcția creșterii firelor, pe porțiuni mici. Apoi, cu atenție, contra sensului de creștere.
  4. Clătiți fața bărbierită cu apă și folosiți preparate după ras.
  5. Clătiți de asemenea pămătuful și briciul de ras.

Cum îngrijiți briciul de bărbierit?

Ștergeți foarte bine briciul după fiecare bărbierit și lăsați-l să se usuce. Dacă nu vă radeți prea des, ungeți lama cu puțin ulei de întreținere, pentru a o păstra între două utilizări.

Alegeți un brici de ras Wilkinson Sword sau Zew, cu forme asemănătoare aparatelor de ras moderne? Sau preferați un brici clasic, în formă de briceag?