BrushArt Facemachiaj burete în formă de picătură

90×
BrushArt Face machiaj burete în formă de picătură
BrushArt Face machiaj burete în formă de picătură
machiaj burete în formă de picătură
22RON

Cod: BRU0934 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 03.06.2020

Descrierea produsului BrushArt Face

Descriere:
Buretele pentru makeup BrushArt Face asigura o aplicare perfecta a fondului de ten! Practic, forma speciala a buretelui permite aplicarea usoara in orice zona a fetei a fondului de ten sau corectorului. De asemenea, este confortabil in mana si foarte delicat cu pielea. Obtine un fond de ten profesionist cu buretele BrushArt Face.

Cum se aplica:
Luati produsul de makeup pe burete si apoi frecati usor pe fata pana obtineti un rezultat multumitor. Dupa utilizare, spalati buretele in apa calda cu sapun. 

Despre brand BrushArt

Pensule cosmetice BrushArt | BrushArt, dupa cum sugereaza si numele, transforma literalmente machiajul de zi cu zi in arta. Aceste pensule au fost special concepute pentru un machiaj perfect al fetei, ochilor si buzelor.
Un machiaj perfet necesita precizie in aplicare, precizie pe care BrushArt o poate atinge folosind materiale de inalta calitate. Marca BrushArt cuprinde o gama larga de pensule cosmetice pentru orice tip de machiaj. Mai exact, pensulele BrushArt sunt special concepute pentru aplicarea blush-ului, pudrei, rujului sau gloss-ului.

Rating BrushArt Face