Real TechniquesOriginal Collection Base burete pentru machiaj 2 bc

33×
Real Techniques Original Collection Base burete pentru machiaj 2 bc
Real Techniques Original Collection Base burete pentru machiaj 2 bc
65RON
32,50RON / 1 buc, incl. TVA
2 buc
Cod: RTC0022 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 21.09.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Real Techniques Original Collection Base

Aplicarea fondului de ten cu degetele este depășită. Cu buretele pentru machiaj Real Techniques Original Collection Base obțineți un machiaj natural, fără pete nedorite sau efect de mască. Fabricat dintr-un material unic, de spumă, aplică uniform fondul de ten lichid, iar marginile sale sunt ideale pentru acoperirea precisă a imperfecțiunilor.

pachetul conține 2 bureți.

Caracteristici:

  • aplică uniform fondul de ten lichid - pentru un machiaj impecabil
  • nu formează pete și nu produce efectul artificial de mască
  • vârful acoperă cu precizie imperfecțiunile tenului
  • fabricat dintr-un material plăcut, cu textură de spumă
  • facilitează machiajul
  • fără latex

Mod de utilizare:
Aplicați pe burete o cantitate mică de fond de ten. Folosiți latura rotunjită pentru a aplica fondul de ten, cu mișcări circulare, pe zonele mari ale feței. Folosiți vârful buretelui pentru a masca imperfecțiunile pielii. Partea plată a buretelui este proiectată pentru conturare în jurul ochilor și al nasului. Pentru un look fresh și radios, umeziți ușor buretele. Pentru acoperire opacă, folosiți buretele uscat.

Schimbați buretele după 1-3 luni, în funcție de gradul de uzură al acestuia.

Despre brand Real Techniques

Brandul de perii și pensule de uz cosmetic Real Techniques a fost lansat în 2011. Aceste perii de înaltă calitate au fost dezvoltate de artiștii în machiaj profesioniști Samantha și Nicole Chapman. Aceste respectate artiste în machiaj, care au lucrat pentru branduri cum ar fi MAC, Estée Lauder și Chanel, au avut încă din copilărie o puternică afinitate pentru produsele cosmetice.

Periile Real Techniques create de Samantha și Nicole Chapman îmbină materialele high-tech cu formele inovatoare, pentru a obține un machiaj perfect. Periile sunt realizate din peri sintetici, teșiți manual, care sunt incredibil de moi.

În această colecție găsim perii pentru machiaj, pudră, fard de obraz, umbre pentru pleoape, dar și perii speciale pentru machiaj fumuriu, pentru umbrirea și pentru conturarea feței, inclusiv seturi de perii cosmetice.

Rating Real Techniques Original Collection Base32