Treci la conținutul principal

Real Techniques

Real Techniques

Faceți cunoștință cu inovatoarele accesorii pentru machiaj, premiate și de cea mai înaltă calitate – faceți cunoștință cu Real Techniques! Produsele acestui brand reprezintă o combinație de materiale sofisticate și forme unice, care vă vor ajuta să obțineți un look perfect. În gama de produse variată veți găsi nu doar seturi de pensule, ci și pensule individuale, pudre, blush-uri, farduri de ochi, produse pentru conturare și, desigur, faimoșii bureți pentru machiaj. Nu pot lipsi nici produsele potrivite pentru îngrijirea tenului, a pensulelor și a bureților.

 

Povestea brandului Real Techniques începe în anul 2011. Astăzi, acest brand renumit se mândrește cu o gamă variată de pensule lejere, de calitate superioară, care se utilizează și se curăță deosebit de ușor și care vor ajuta fiecare femeie să obțină look-ul visurilor ei. Pensulele sunt fabricate dintr-un material sintetic numit taklon, moale și delicat, potrivit pentru pielea sensibilă. Bureții pentru machiaj sunt creați printr-o tehnologie nemaiîntâlnită, din spumă fără latex, pentru ca aceștia să uniformizeze perfect fondul de ten, oferindu-vă un rezultat neted și perfect. Desigur, nu putem să nu menționăm buretele pentru aplicarea fondului de ten, Real Techniques Miracle Complexion Sponge Ornament.

Setul de pensule Real Techniques Everyday Essentials sau pensula practică pentru fond de ten cremos și lichid, Real Techniques Original Collection Base, vor face mai ușoară nu doar viața începătorilor, ci și a make-up artiștilor cu ani de experiență. Indiferent dacă doriți să creați un look nude sau, poate, un look de seară senzual, accesoriile pentru machiaj Real Techniques vor face, cu adevărat, diferența!

întregul text ascundeți textul