Bile efervescente pentru baie

Cele mai vândute

Vă relaxați cu plăcere într-o baie parfumată? Pentru baia perfectă, folosiți bile efervescente pentru baie, cu efect calmant sau dinamizant. Fiecare baie devine astfel un ritual de relaxare perfectă. Bila de baie miroase plăcut, iar ingredientele sale active oferă pielii îngrijirea necesară!

Ce parfum alegem?

  • Lavanda oferă o aromă liniștitoare. Baia cu arome de lavandă este un ritual binevenit, mai ales seara, înainte de culcare.
  • Trandafirii oferă băii solo sau în doi fundalul aromatic perfect. Presărați în cadă câteva petale de trandafir, nu uitați șampania la rece - și savurați o experiență perfect romantică.
  • Lapte și miere este un duo aromatic cu efecte calmante, care vă eliberează de stres. În plus, ingredientele hidratează pielea.
  • Ciocolata este alegerea ideală pentru iubitorii aromelor dulci. Baia este calmantă, dar și stimulantă pentru simțuri. Totul de acasă, în confortul propriei băi.

Cum folosim bilele efervescente pentru baie?

  1. Dizolvați bila în apa caldă.
  2. Răsfățați-vă cu o binemeritată relaxare în cadă.
  3. Clătiți corpul cu apă curată.

La notino.ro găsiți o gamă variată de bile de baie colorate, disponibile individual sau în seturi, care pot fi oferite și drept cadou. Alegeți în funcție de parfumul sau culoarea preferată - și savurați efectele lor benefice.