Elizabeth Arden Green Tea Honey Drops Body Cream crema de corp pentru femei

39×
Elizabeth Arden Green Tea Honey Drops Body Cream crema de corp pentru femei
Elizabeth Arden Green Tea Honey Drops Body Cream crema de corp pentru femei
Livrare gratuită
Economisiți
170RON

Economisiți 41%
500 ml
99RON

19,80RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: ELA0063 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 19.04.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Elizabeth Arden Green Tea Honey Drops Body Cream
Compoziție

Crema de corp parfumată Elizabeth Arden Green Tea Honey Drops Body Cream hidratează și hrănește perfect pielea întregului corp și stimulează simțurile. După utilizare, pielea rămâne suplă la atingere și plăcut parfumată cu o aromă răcoritoare de ceai verde, de mandarină siciliană, de magnolie, de lavandă și de mosc.

Caracteristici:

  • oferă pielii nutriția și hidratarea necesare, o lasă catifelată
  • calmează pielea, înviorează și stimulează simțurile
  • protejează pielea împotriva deshidratării
  • miroase a flori, a citrice și a ceai verde

Ingrediente:

  • extract de ceai verde - calmează și înviorează
  • miere - are acțiune hrănitoare și emolientă

Mod de aplicare:
Masați crema de corp în piele, de preferință după duș sau baie. Lăsați să se absoarbă. Pentru un parfum mai intens, o puteți folosi împreună cu apa de parfum Elizabeth Arden Green Tea.

Compoziție

Consistență
crema

Despre brand Elizabeth Arden

Parfumurile Elizabeth Arden | Cosmetica Elizabeth Arden – dreptul la frumuseţe. Brand-ul american de parfumuri şi cosmetice Elizabeth Arden a fost fondat în 1910 de femeia de afaceri canadiano-americană Florence Nightingale Graham, care i-a dat numele folosit de ea însăşi în comerţ.
Elizabeth Arden, femeie de afaceri, consultant în domeniul frumuseţii şi militantă pentru drepturile femeilor, este şi astăzi o sursă de inspiraţie pentru femeile din întreaga lume. Povestea ilustră a brandului a început cu deschiderea primului său salon pe Fifth Avenue din New York, într-un moment în care femeile nu doar că activau foarte rar în afaceri, dar de obicei nici măcar nu foloseau machiaj. În timpul celui de-al doilea război mondial a dezvoltat produse cosmetice pentru femeile care serveau în armată şi, în 1946, a devenit una dintre primele femei care au apărut pe coperta revistei Time.
Elizabeth Arden a fost printre primii care au aplicat inovaţia ştiinţifică în industria cosmeticii, devenind celebră şi datorită abordării sale holistice a frumuseţii. Încă din anii ´20, a sfătuit femeile să-şi hidrateze pielea, să evite expunerea excesivă la soare şi să practice yoga în fiecare zi. Elizabeth, care a trăit mai bine de 80 de ani şi a murit în New York în anul 1966, a fost pur şi simplu o femeie cu adevărat excepţională, care a transpus multe dintre calităţile sale unice în marca sa de renume mondial.
Elizabeth Arden era convinsă că frumuseţea nu constă în straturile de machiaj, ci într-o combinaţie inteligentă între ştiinţă şi natură. De aceea, produsele cosmetice ale acestei mărci se străduiesc să fie benefice pentru piele, nu să o camufleze. Marca Elizabeth Arden a contribuit la industria cosmetică, prezentând o serie de inovaţii fundamentale, printre care se numără, de exemplu fardurile pentru ochi sau produsele cosmetice gata ambalate în trusa de călătorie.
Produsele pentru îngrijirea pielii şi a corpului, paleta largă de cosmetice decorative şi de parfumuri a mărcii Elizabeth Arden conţin şi în ziua de azi neobositul, inovatorul spirit al fondatoarei, care şi-a dedicat toată viaţa calităţii. Nu degeaba printre numele sonore ale vedetelor care au colaborat cu brandul Elizabeth Arden se numără Jacqueline Kennedy, Marilyn Monroe şi Marlene Dietrich.
Printre cele mai cunoscute produse Elizabeth Arden se numără, de exemplu, Eight Hour Cream (crema de opt ore), care protejează şi vindecă pielea uscată, crăpată şi iritată sau parfumul 5th Avenue, pentru femeile caracterizate printr-un stil rafinat, inteligenţă, eleganţă şi succes.
Brand-ul Elizabeth Arden face în fiecare zi femeile din întreaga lume mai frumoase şi mai încrezătoare, prin diversitatea largă a produselor cosmetice, care garantează nu numai cea mai bună calitate, dar şi un spirit unic.
„Fiecare femeie are dreptul să fie frumoasă“. (Elizabeth Arden)

Rating Elizabeth Arden Green Tea Honey Drops Body Cream39