Treci la conținutul principal

ELIZABETH ARDEN

Despre brandul Elizabeth Arden

Elizabeth Arden a deschis primul său salon de frumusețe pe 5th Avenue din New York, încă pe vremea când femeile machiate erau rare, iar femeile întreprinzătoare și mai rare. Astfel, această legendară și inovatoare femeie de afaceri a pus bazele industriei cosmetice americane, cu peste un secol în urmă.

 

Elizabeth Arden s-a numărat printre primii care au aplicat inovații științifice în produsele cosmetice, promovând o abordare holistică a frumuseții. A sfătuit femeile să-și hidrateze tenul, să evite lumina solară directă și să practice zilnic yoga. De aceea, cosmeticele Elizabeth Arden au ca scop principal îngrijirea tenului, nu camuflarea acestuia.

Elizabeth Arden a fost intransigentă în viziunea sa, iar produsele create de ea erau cu adevărat eficiente, multe devenind rapid emblematice, ca, de exemplu, Elizabeth Arden Eight Hour Cream, legendarul parfum Elizabeth Arden Blue Grass sau îndrăznețul ruj roșu Elizabeth Arden.

Zilnic, milioane de femei din întreaga lume devin mai frumoase datorită produselor Elizabeth Arden, iar, pentru multe dintre ele, povestea succesului de care s-a bucurat Elizabeth Arden a rămas o sursă de inspirație până astăzi.

întregul text ascundeți textul