Elizabeth Arden Eight Hour Cream The Original Skin Protectant cremă protectoare

2×
Elizabeth Arden Eight Hour Cream The Original Skin Protectant cremă protectoare
Elizabeth Arden Eight Hour Cream The Original Skin Protectant cremă protectoare
Economisiți
155RON

Economisiți 44%
50 ml
87RON

Cod: ELA1729 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 19.01.2021
Ridicare personală
începând de mâine luni 18.01.2021

Descrierea produsului Elizabeth Arden Eight Hour Cream The Original Skin Protectant
Caracteristici

8 ore de hidratare și protecție maximă. 8 moduri de utilizare. Crema protectoare Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant poate fi aplicată pe față, pe mâini și pe picioare, iluminează pielea, hrănește buzele, reîntregește vârfurile despicate ale părului, protejează pielea de ger și de vânt, putând fi folosită chiar și la modelarea sprâncenelor.

Rețeta acestei creme legendare a fost dezvoltată de domnișoara Elizabeth Arden încă din anul 1930. Datorită utilizărilor sale multiple, Eight Hour Cream a devenit efectiv o legendă în lumea cosmeticii.

Caracteristici:

  • formează la suprafața pielii o barieră, care o protejează față de influențele externe
  • menține pielea perfect hidratată și protejată, timp de 8 ore
  • are utilizări multiple - poate fi folosită pe tot corpul
  • calmează pielea iritată, care devine catifelată
  • poate fi folosită pe buze, pe unghii și pe vârfurile despicate ale părului

Compoziție:

  • petrolatum - protejează tenul și pielea de influențele negative ale mediului
  • acid salicilic - exfoliază cu blândețe celulele epiteliale moarte
  • vitamina E - are efecte antioxidante

Aplicare:
Aplicați crema pe întregul corp, oricând doriți, după cum este necesar. Poate fi folosită și local, acolo unde este nevoie de hidratare și de protecție.

Caracteristici

Consistență
crema
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Efect
Hidratare, calmare, iluminare, nutriție, protecție împotriva influențelor externe
Când se utilizează
ziua și noaptea
Substanțe active
acid salicilic, vitamina E

Despre brand Elizabeth Arden

p>Parfumurile Elizabeth Arden | Cosmetica Elizabeth Arden – dreptul la frumuseţe. Brand-ul american de parfumuri şi cosmetice Elizabeth Arden a fost fondat în 1910 de femeia de afaceri canadiano-americană Florence Nightingale Graham, care i-a dat numele folosit de ea însăşi în comerţ.
Elizabeth Arden, femeie de afaceri, consultant în domeniul frumuseţii şi militantă pentru drepturile femeilor, este şi astăzi o sursă de inspiraţie pentru femeile din întreaga lume. Povestea ilustră a brandului a început cu deschiderea primului său salon pe Fifth Avenue din New York, într-un moment în care femeile nu doar că activau foarte rar în afaceri, dar de obicei nici măcar nu foloseau machiaj. În timpul celui de-al doilea război mondial a dezvoltat produse cosmetice pentru femeile care serveau în armată şi, în 1946, a devenit una dintre primele femei care au apărut pe coperta revistei Time.
Elizabeth Arden a fost printre primii care au aplicat inovaţia ştiinţifică în industria cosmeticii, devenind celebră şi datorită abordării sale holistice a frumuseţii. Încă din anii ´20, a sfătuit femeile să-şi hidrateze pielea, să evite expunerea excesivă la soare şi să practice yoga în fiecare zi. Elizabeth, care a trăit mai bine de 80 de ani şi a murit în New York în anul 1966, a fost pur şi simplu o femeie cu adevărat excepţională, care a transpus multe dintre calităţile sale unice în marca sa de renume mondial.
Elizabeth Arden era convinsă că frumuseţea nu constă în straturile de machiaj, ci într-o combinaţie inteligentă între ştiinţă şi natură. De aceea, produsele cosmetice ale acestei mărci se străduiesc să fie benefice pentru piele, nu să o camufleze. Marca Elizabeth Arden a contribuit la industria cosmetică, prezentând o serie de inovaţii fundamentale, printre care se numără, de exemplu fardurile pentru ochi sau produsele cosmetice gata ambalate în trusa de călătorie.
Produsele pentru îngrijirea pielii şi a corpului, paleta largă de cosmetice decorative şi de parfumuri a mărcii Elizabeth Arden conţin şi în ziua de azi neobositul, inovatorul spirit al fondatoarei, care şi-a dedicat toată viaţa calităţii. Nu degeaba printre numele sonore ale vedetelor care au colaborat cu brandul Elizabeth Arden se numără Jacqueline Kennedy, Marilyn Monroe şi Marlene Dietrich.
Printre cele mai cunoscute produse Elizabeth Arden se numără, de exemplu, Eight Hour Cream (crema de opt ore), care protejează şi vindecă pielea uscată, crăpată şi iritată sau parfumul 5th Avenue, pentru femeile caracterizate printr-un stil rafinat, inteligenţă, eleganţă şi succes.
Brand-ul Elizabeth Arden face în fiecare zi femeile din întreaga lume mai frumoase şi mai încrezătoare, prin diversitatea largă a produselor cosmetice, care garantează nu numai cea mai bună calitate, dar şi un spirit unic.
„Fiecare femeie are dreptul să fie frumoasă“. (Elizabeth Arden)

Rating Elizabeth Arden Eight Hour Cream The Original Skin Protectant2