Elizabeth Arden White Tea Pure Indulgence Body Creamcrema de corp pentru femei

3×
Elizabeth Arden White Tea Pure Indulgence Body Cream crema de corp pentru femei
Elizabeth Arden White Tea Pure Indulgence Body Cream crema de corp pentru femei
Economisiți
120RON

Economisiți 16%
400 ml
101RON

Cod: ELA1683 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 26.11.2020
Ridicare personală
începând de mâine miercuri 25.11.2020

Descriere parfum Elizabeth Arden White Tea Pure Indulgence Body Cream
Compoziție

Uneori este important să vă faceți timp și pentru a vă răsfăța puțin. O ocazie ideală pentru a testa crema de corp curată, unică și inimitabilă Elizabeth Arden White Tea, cu parfum delicat de ceai alb. Catifelează și hidratează minunat întregul corp și, în plus, creează o atmosferă de adevărată relaxare.

Caracteristici:

  • completează minunat apa de toaletă Elizabeth Arden White Tea
  • hidratează pielea întregului corp
  • lasă pielea fină, ca o catifea
  • parfumează întreg corpul cu un parfum plăcut și relaxant
  • se aplică ușor

Ingrediente:

  • unt de shea – lasă pielea perfect hidratată
  • antioxidanți – protejează pielea față de influențele externe nefavorabile
  • esențe aromate – salvie calmantă, extract de ceai alb, de iris alb delicat, de trandafir turcesc dulce și picant, cu un amestec de esențe lemnoase de lux

Aplicare:
Aplicați crema pe zonele dorite de pe întregul corp, oricând în timpul zilei. Întindeți foarte bine.

Compoziție

Consistență
crema

Despre brand Elizabeth Arden

p>Parfumurile Elizabeth Arden | Cosmetica Elizabeth Arden – dreptul la frumuseţe. Brand-ul american de parfumuri şi cosmetice Elizabeth Arden a fost fondat în 1910 de femeia de afaceri canadiano-americană Florence Nightingale Graham, care i-a dat numele folosit de ea însăşi în comerţ.
Elizabeth Arden, femeie de afaceri, consultant în domeniul frumuseţii şi militantă pentru drepturile femeilor, este şi astăzi o sursă de inspiraţie pentru femeile din întreaga lume. Povestea ilustră a brandului a început cu deschiderea primului său salon pe Fifth Avenue din New York, într-un moment în care femeile nu doar că activau foarte rar în afaceri, dar de obicei nici măcar nu foloseau machiaj. În timpul celui de-al doilea război mondial a dezvoltat produse cosmetice pentru femeile care serveau în armată şi, în 1946, a devenit una dintre primele femei care au apărut pe coperta revistei Time.
Elizabeth Arden a fost printre primii care au aplicat inovaţia ştiinţifică în industria cosmeticii, devenind celebră şi datorită abordării sale holistice a frumuseţii. Încă din anii ´20, a sfătuit femeile să-şi hidrateze pielea, să evite expunerea excesivă la soare şi să practice yoga în fiecare zi. Elizabeth, care a trăit mai bine de 80 de ani şi a murit în New York în anul 1966, a fost pur şi simplu o femeie cu adevărat excepţională, care a transpus multe dintre calităţile sale unice în marca sa de renume mondial.
Elizabeth Arden era convinsă că frumuseţea nu constă în straturile de machiaj, ci într-o combinaţie inteligentă între ştiinţă şi natură. De aceea, produsele cosmetice ale acestei mărci se străduiesc să fie benefice pentru piele, nu să o camufleze. Marca Elizabeth Arden a contribuit la industria cosmetică, prezentând o serie de inovaţii fundamentale, printre care se numără, de exemplu fardurile pentru ochi sau produsele cosmetice gata ambalate în trusa de călătorie.
Produsele pentru îngrijirea pielii şi a corpului, paleta largă de cosmetice decorative şi de parfumuri a mărcii Elizabeth Arden conţin şi în ziua de azi neobositul, inovatorul spirit al fondatoarei, care şi-a dedicat toată viaţa calităţii. Nu degeaba printre numele sonore ale vedetelor care au colaborat cu brandul Elizabeth Arden se numără Jacqueline Kennedy, Marilyn Monroe şi Marlene Dietrich.
Printre cele mai cunoscute produse Elizabeth Arden se numără, de exemplu, Eight Hour Cream (crema de opt ore), care protejează şi vindecă pielea uscată, crăpată şi iritată sau parfumul 5th Avenue, pentru femeile caracterizate printr-un stil rafinat, inteligenţă, eleganţă şi succes.
Brand-ul Elizabeth Arden face în fiecare zi femeile din întreaga lume mai frumoase şi mai încrezătoare, prin diversitatea largă a produselor cosmetice, care garantează nu numai cea mai bună calitate, dar şi un spirit unic.
„Fiecare femeie are dreptul să fie frumoasă“. (Elizabeth Arden)

Rating Elizabeth Arden White Tea Pure Indulgence Body Cream3