Elizabeth Arden 5th Avenue Eau de Parfum pentru femei

100×
Elizabeth Arden 5th Avenue Eau de Parfum pentru femei
Elizabeth Arden 5th Avenue Eau de Parfum pentru femei
Economisiți
244RON

Economisiți 61%
125 ml
93RON

74,40RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: ELA0007 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 26.04.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Elizabeth Arden 5th Avenue
Compoziție

Aglomerată, vibrantă și plină de viață. Așa este 5th Avenue din New York, una dintre cele mai faimoase străzi din lume, unde găsiți un brand de lux lângă celălalt. În onoarea sa, Elizabeth Arden a creat 5th Avenue - un parfum floral care vă transportă instantaneu în centrul evenimentelor.

  • un parfum floral
  • pentru femeia modernă din marile metropole
  • ideal pentru fiecare zi

Compoziția parfumului
Debutează cu note florale de magnolie, de liliac amețitor, de flori de tei și de mandarină dulce, contrastând cu bergamota. La scurt timp, se dezvoltă inima parfumului, în tonuri de piersică zemoasă, cu violete, ylang-ylang, iasomie, garoafe, trandafiri bulgărești și nucșoară aromată. Finalul perfect este asigurat de acorduri persistente de ambră, de mosc senzual, de vanilie gurmandă, de lemn de santal cald și de cuișoare picante.

Povestea parfumului
Elizabeth Arden 5th Avenue interpretează modern parfumurile americane clasice, ca o boare de vânt din orașul care l-a inspirat. 5th Avenue, New York, este adresa primului salon Elizabeth Arden, deschis în 1910, cu emblematicele uși roșii. Parfumul 5th Avenue a fost lansat în 1996, iar creatoarea din spatele compoziției sale este parfumiera Ann Gottlieb.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
mandarina, magnolie, bergamota, floare de tei, liliac, lacramioare
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
tuberoza, trandafir bulgaresc, Ylang-Ylang, violeta, piersica, iasomie, nucsoara, garoafa
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
vanilie, cihlimbar, mosc, iris, cuisoare, lemn de santal
Grupe de parfumuri
florale

Despre brand Elizabeth Arden

Parfumurile Elizabeth Arden | Cosmetica Elizabeth Arden – dreptul la frumuseţe. Brand-ul american de parfumuri şi cosmetice Elizabeth Arden a fost fondat în 1910 de femeia de afaceri canadiano-americană Florence Nightingale Graham, care i-a dat numele folosit de ea însăşi în comerţ.
Elizabeth Arden, femeie de afaceri, consultant în domeniul frumuseţii şi militantă pentru drepturile femeilor, este şi astăzi o sursă de inspiraţie pentru femeile din întreaga lume. Povestea ilustră a brandului a început cu deschiderea primului său salon pe Fifth Avenue din New York, într-un moment în care femeile nu doar că activau foarte rar în afaceri, dar de obicei nici măcar nu foloseau machiaj. În timpul celui de-al doilea război mondial a dezvoltat produse cosmetice pentru femeile care serveau în armată şi, în 1946, a devenit una dintre primele femei care au apărut pe coperta revistei Time.
Elizabeth Arden a fost printre primii care au aplicat inovaţia ştiinţifică în industria cosmeticii, devenind celebră şi datorită abordării sale holistice a frumuseţii. Încă din anii ´20, a sfătuit femeile să-şi hidrateze pielea, să evite expunerea excesivă la soare şi să practice yoga în fiecare zi. Elizabeth, care a trăit mai bine de 80 de ani şi a murit în New York în anul 1966, a fost pur şi simplu o femeie cu adevărat excepţională, care a transpus multe dintre calităţile sale unice în marca sa de renume mondial.
Elizabeth Arden era convinsă că frumuseţea nu constă în straturile de machiaj, ci într-o combinaţie inteligentă între ştiinţă şi natură. De aceea, produsele cosmetice ale acestei mărci se străduiesc să fie benefice pentru piele, nu să o camufleze. Marca Elizabeth Arden a contribuit la industria cosmetică, prezentând o serie de inovaţii fundamentale, printre care se numără, de exemplu fardurile pentru ochi sau produsele cosmetice gata ambalate în trusa de călătorie.
Produsele pentru îngrijirea pielii şi a corpului, paleta largă de cosmetice decorative şi de parfumuri a mărcii Elizabeth Arden conţin şi în ziua de azi neobositul, inovatorul spirit al fondatoarei, care şi-a dedicat toată viaţa calităţii. Nu degeaba printre numele sonore ale vedetelor care au colaborat cu brandul Elizabeth Arden se numără Jacqueline Kennedy, Marilyn Monroe şi Marlene Dietrich.
Printre cele mai cunoscute produse Elizabeth Arden se numără, de exemplu, Eight Hour Cream (crema de opt ore), care protejează şi vindecă pielea uscată, crăpată şi iritată sau parfumul 5th Avenue, pentru femeile caracterizate printr-un stil rafinat, inteligenţă, eleganţă şi succes.
Brand-ul Elizabeth Arden face în fiecare zi femeile din întreaga lume mai frumoase şi mai încrezătoare, prin diversitatea largă a produselor cosmetice, care garantează nu numai cea mai bună calitate, dar şi un spirit unic.
„Fiecare femeie are dreptul să fie frumoasă“. (Elizabeth Arden)

Rating Elizabeth Arden 5th Avenue100