Elizabeth Arden 5th Avenue

eau de parfum pentru femei 125 ml

89×
Elizabeth Arden 5th Avenue eau de parfum pentru femei 125 ml
Elizabeth Arden 5th Avenue eau de parfum pentru femei 125 ml
Elizabeth Arden 5th Avenue eau de parfum pentru femei 125 ml
Elizabeth Arden 5th Avenue eau de parfum pentru femei 125 ml
125 ml
96RON

Cod: ELA0007 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 28.05.2019
Ridicare personală
marți 28.05.2019
Elizabeth Arden 5th Avenue
125 ml | 96RON

Descriere parfum Elizabeth Arden 5th Avenue

Parfumul 5th Avenue de la Elizabeth Arden este o aroma captivanta a orasului, inspirata de dinamica uneia dintre cele mai faimoase strazi din New York. Inca de la prima pulverizare vei simti tonuri subtile de liliac si flori de tei. 

Vei distinge apoi acorduri dinamice de mandarine proaspete si bergamota. Inima parfumului este eleganta, amestecul de trandafir bulgaresc, tuberoza indiana, violete si piersici dulci emana lux. Iar in final vei da de mirosul de cuisoare si nucsoara. Caracterul dinamic al parfumului subliniaza mosc tibetan, lemn de santal, iris, tonuri de chihlimbar si vanilie dulce. Acest parfum original semnat de Elizabeth Arden este potrivit pentru orice ocazie.

Elizabeth Arden 5th Avenue este un clasic al spiritului american. Aduce cu sine o adiere unica a orasului, energie si dorinta pentru noi experiente.

Compoziție

Note varf
bergamota, floare de tei, lacramioare, liliac, magnolie, mandarina
Note inima
garoafa, iasomie, nucsoara, piersica, trandafir bulgaresc, tuberoza, violeta, Ylang-Ylang
Note baza
cihlimbar, cuisoare, iris, lemn de santal, mosc, vanilie
Grupe de parfumuri
florale

Despre brand Elizabeth Arden

Parfumurile Elizabeth Arden | Cosmetica Elizabeth Arden – dreptul la frumuseţe. Brand-ul american de parfumuri şi cosmetice Elizabeth Arden a fost fondat în 1910 de femeia de afaceri canadiano-americană Florence Nightingale Graham, care i-a dat numele folosit de ea însăşi în comerţ.
Elizabeth Arden, femeie de afaceri, consultant în domeniul frumuseţii şi militantă pentru drepturile femeilor, este şi astăzi o sursă de inspiraţie pentru femeile din întreaga lume. Povestea ilustră a brandului a început cu deschiderea primului său salon pe Fifth Avenue din New York, într-un moment în care femeile nu doar că activau foarte rar în afaceri, dar de obicei nici măcar nu foloseau machiaj. În timpul celui de-al doilea război mondial a dezvoltat produse cosmetice pentru femeile care serveau în armată şi, în 1946, a devenit una dintre primele femei care au apărut pe coperta revistei Time.
Elizabeth Arden a fost printre primii care au aplicat inovaţia ştiinţifică în industria cosmeticii, devenind celebră şi datorită abordării sale holistice a frumuseţii. Încă din anii ´20, a sfătuit femeile să-şi hidrateze pielea, să evite expunerea excesivă la soare şi să practice yoga în fiecare zi. Elizabeth, care a trăit mai bine de 80 de ani şi a murit în New York în anul 1966, a fost pur şi simplu o femeie cu adevărat excepţională, care a transpus multe dintre calităţile sale unice în marca sa de renume mondial.
Elizabeth Arden era convinsă că frumuseţea nu constă în straturile de machiaj, ci într-o combinaţie inteligentă între ştiinţă şi natură. De aceea, produsele cosmetice ale acestei mărci se străduiesc să fie benefice pentru piele, nu să o camufleze. Marca Elizabeth Arden a contribuit la industria cosmetică, prezentând o serie de inovaţii fundamentale, printre care se numără, de exemplu fardurile pentru ochi sau produsele cosmetice gata ambalate în trusa de călătorie.
Produsele pentru îngrijirea pielii şi a corpului, paleta largă de cosmetice decorative şi de parfumuri a mărcii Elizabeth Arden conţin şi în ziua de azi neobositul, inovatorul spirit al fondatoarei, care şi-a dedicat toată viaţa calităţii. Nu degeaba printre numele sonore ale vedetelor care au colaborat cu brandul Elizabeth Arden se numără Jacqueline Kennedy, Marilyn Monroe şi Marlene Dietrich.
Printre cele mai cunoscute produse Elizabeth Arden se numără, de exemplu, Eight Hour Cream (crema de opt ore), care protejează şi vindecă pielea uscată, crăpată şi iritată sau parfumul 5th Avenue, pentru femeile caracterizate printr-un stil rafinat, inteligenţă, eleganţă şi succes.
Brand-ul Elizabeth Arden face în fiecare zi femeile din întreaga lume mai frumoase şi mai încrezătoare, prin diversitatea largă a produselor cosmetice, care garantează nu numai cea mai bună calitate, dar şi un spirit unic.
„Fiecare femeie are dreptul să fie frumoasă“. (Elizabeth Arden)

Rating Elizabeth Arden 5th Avenue

Adaugă o nouă recenzie

4.0
89 Evaluare
51
11
16
6
5
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală