Piele uscată

Ai ales
  • Ten uscată
Filtru
Interval de prețuri

la

Brand
Vezi mai multe
Cadouri și oferte speciale
Ratingul
  •   193
  •   35
  •   7
  •   2
  •   4
Cele mai vândute

Suferiți din cauza pielii uscate? Încercați produsele de corp pentru piele uscată. Acestea nu doar că vă vor scăpa de senzațiile neplăcute create de pielea uscată, ci folosirea lor regulată va duce la îmbunătățirea calității pielii.

Cum se combate pielea uscată?

Cel mai important aspect în îngrijirea pielii uscate este hidratarea. În primul rând, încercați să beți mai multă apă, să mâncați mai sănătos și să evitați aerul uscat. Este important, însă, să începeți să folosiți și produse de corp cu conținut de substanțe active, cum ar fi uree, acid hialuronic sau ceramide. Toate aceste substanțe sunt dovedite că ajută la îmbunătățirea aspectului pielii uscate, prin hidratarea și fortificarea barierei de protecție a pielii.

Pielea uscată pe mâini

Dacă suferiți de piele uscată pe mâini, încercați crema cu ceramide pentru mâini uscate . Aceasta nu doar că reînnoiește bariera lipidică a pielii și vindecă pielea uscată, ci, în același timp, ușurează mâncărimea și usturimea.

Piele uscată cauzată de dermatită atopică

Pentru combaterea dermatitei atopice, este indicat să folosiți cosmetice pentru corp cu conținut de uree. Este dovedit științific că ureea are efecte benefice asupra eczemei atopice. Aceasta hidratează pielea în profunzime, o protejează împotriva influențelor externe nocive și împiedică descuamarea pielii. De asemenea, folosiți doar geluri de duș speciale pentru piele uscată și evitați produsele parfumate.

Piele uscată, ca rezultat al îmbătrânirii

Metabolismul pielii începe să încetinească încă de la 25 de ani și, de aceea, este importantă prevenția. Dacă veți folosi creme și lapte de corp hidratante și geluri de duș pentru piele uscată, cu uree și ceramide, pielea uscată nu va mai fi nicio problemă, odată cu trecerea anilor.

Îngrijirea pielii uscate

Pielea uscată necesită îngrijire regulată, independent de vârstă sau de faptul că, temporar, pielea nu mai este la fel de uscată. În afara folosirii produselor cosmetice pentru piele uscată, este recomandat să mai faceți ceva în plus:

  • Folosiți detergenți de rufe mai puțin agresivi cu pielea.
  • Iarna, protejați-vă mâinile împotriva frigului, purtând mănuși.
  • Petreceți mai puțin timp în baie. Este recomandat să preferați dușul băilor lungi în cadă. Cel mai bine este să folosiți și ulei de duș hidratant, pentru pielea uscată.
  • Aplicați crema pentru piele uscată imediat după duș.

La notino.ro veți găsi cele mai bune produse cosmetice pentru pielea uscată, de la Bioderma, CeraVe, Eucerin, Avène, La Roche-Posay și multe alte branduri, la un preț convenabil!