Scrub pentru corp

Filtru
Interval de prețuri

la

Pentru cine?
Cadouri și oferte speciale
Ratingul
  •   64
  •   10
  •   3
Cele mai vândute

Ce avantaje oferă un scrub pentru corp

Sigur doriți ca pielea dvs. să fie netedă la atingere și pregătită pentru îngrijirea ulterioară. Un scrub pentru corp este un accesoriu excelent, care înlătură celulele moarte și combate vergeturile, uscarea pielii, și porii astupați.

Ce este un body scrub?

Un exfoliant corporal, denumit și body scrub, este o cremă sau un gel cu particule exfoliante, care abrazează ușor pielea, o eliberează de celulele moarte și o regenerează mai rapid. Totodată, un exfoliant corporal de duș îmbunătățește circulația sanguină, iluminează și întinerește pielea.

Când și de ce se folosește gomajul corporal?

Gomajul corporal este recomandat înainte de aplicarea unui unt de corp, a unei creme sau a unei loțiuni, fiind obligatoriu înainte de aplicarea produselor de autobronzare. Ajută și la îngrijirea pielii uscate, care arată și se simte mai bine, deja după prima utilizare.

Tipuri de scrub pentru corp și față

Există mai multe tipuri de scrub pentru diverse părți ale corpului, de exemplu un scrub pentru picioare, un scrub pentru mâini sau un scrub pentru celulită, țintit pe zonele problematice. Niciodată să nu folosiți un scrub de corp pe față! Produsele conțin particule de diverse rugozități, care ar putea irita fața.

Luptați cu „coaja de portocală“? Optați pentru un scrub special pentru celulită, ca, de exemplu, un scrub cu cafea. Cafeaua este foarte eficientă în combaterea manifestărilor celulitei, reduce vizibilitatea vergeturilor și îmbunătățește circulația sângelui.

Pentru pielea uscată, folosiți un ulei exfoliant, iar, pentru un plus de minerale, oferiți pielii un scrub cu sare. Iar, dacă doriți o îngrijire mai dulce, încercați un scrub cu zahăr, pentru o piele catifelată.

Cum exfoliem corpul:

  1. Un scrub pentru corp se aplică pe pielea umedă, în timpul dușului sau al băii. Se folosește o dată pe săptămână.
  2. Masați delicat particulele exfoliante în piele, cu mișcări circulare, lăsați scurt timp să acționeze, apoi clătiți și uscați foarte bine.
  3. La final hidratați pielea, folosind o loțiune de corp, o cremă sau uleiul dvs. preferat.

Toate exfoliantele pentru corp, dar și un scrub excelent pentru tălpi sau pentru mâini, acum la notino.ro. Alegeți-l pe cel mai bun!