Organic Shop Body Scrub Mango & Sugarexfoliant corporal pentru piele mătăsoasă și netedă

2×
Organic Shop Body Scrub Mango & Sugar exfoliant corporal pentru piele mătăsoasă și netedă
Organic Shop Body Scrub Mango & Sugar exfoliant corporal pentru piele mătăsoasă și netedă
Livrare gratuită
250 ml
19RON

Cod: OGS02351 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 03.04.2020

Descrierea produsului Organic Shop Body Scrub Mango & Sugar
Caracteristici

Exfoliatorul de corp Organic Shop Body Scrub Mango & Sugar curăță pielea de celulele moarte și îi conferă o netezime perfectă.

Caracteristici:

  • lasă pielea fină și suplă
  • îndepărtează celulele epiteliale moarte
  • revitalizează pielea

Cum se utilizează:
Se umezește pielea și se masează, cu mișcări circulare. Apoi se clătește bine.

Caracteristici

Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele

Despre brand Organic Shop

Când sunt folosite cele mai bune fructe, plante, flori și mirodenii, rezultă o serie de delicatese exclusive, în lumea frumuseții. Cosmeticele Organic Shop au arome senzuale, provenite din extracte de plante unice. Bucurați-vă din plin de universul frumuseții naturale.

Brandul Organic Shop a luat ființă în anul 2006, ca un proiect comun al câtorva ecologiști entuziaști. Aceștia au vizitat numeroase ferme din Marea Britanie și din Italia, iar, la întoarcerea în Rusia, s-au hotărât să pună bazele propriului brand de cosmetice naturale. Produsele Organic Shop sunt certificate ICEA și nu conțin arome sau coloranți sintetici, siliconi sau sulfați.

Ingredientele naturale într-o combinație simplă, dar cu atât mai eficientă, stau la baza tuturor produselor pentru îngrijirea corpului sau a părului. Printre cele mai căutate produse se disting șampoanele Organic Shop pe bază de uleiuri organice, unt de shea sau mătase naturală, la fel ca și masca pentru păr Organic Shop, cu conținut de smochine grecești sau de ulei de migdale dulci. Pentru o piele perfect netedă, folosiți exfoliantul Organic Shop Body Scrub, cu un parfum absolut îmbătător.

Rating Organic Shop Body Scrub Mango & Sugar