Organic Shop Body Scrub Cocoa & Sugar exfoliant pentru corp

33×
Organic Shop Body Scrub Cocoa & Sugar exfoliant pentru corp
Organic Shop Body Scrub Cocoa & Sugar exfoliant pentru corp
250 ml
21RON

8,40RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: OGS02352 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 20.05.2021
Ridicare personală
miercuri 19.05.2021

Descriere Organic Shop Body Scrub Cocoa & Sugar
Caracteristici

Exfoliant pentru corp Organic Shop Body Scrub Cocoa & Sugar pentru o îngrijire de lux. Restabilește  instantaneu elasticitatea pielii, oferindu-i o suplețe uimitoare.

Caracteristici

  • hidratează și hrănește pielea
  • lasă pielea fină și suplă
  • aromă seducătoare de ciocolată

Compoziția

  • unt de cacao organic
  • zahăr natural

Cum se aplică
Aplicați pe pielea umedă, cu mișcări circulare, apoi clătiți bine. Este indicat să utilizați de două sau trei ori pe săptămână pentru cele mai bune rezultate.

Caracteristici

Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele

Despre brand Organic Shop

Când sunt folosite cele mai bune fructe, plante, flori și mirodenii, rezultă o serie de delicatese exclusive, în lumea frumuseții. Cosmeticele Organic Shop au arome senzuale, provenite din extracte de plante unice. Bucurați-vă din plin de universul frumuseții naturale.

Brandul Organic Shop a luat ființă în anul 2006, ca un proiect comun al câtorva ecologiști entuziaști. Aceștia au vizitat numeroase ferme din Marea Britanie și din Italia, iar, la întoarcerea în Rusia, s-au hotărât să pună bazele propriului brand de cosmetice naturale. Produsele Organic Shop sunt certificate ICEA și nu conțin arome sau coloranți sintetici, siliconi sau sulfați.

Ingredientele naturale într-o combinație simplă, dar cu atât mai eficientă, stau la baza tuturor produselor pentru îngrijirea corpului sau a părului. Printre cele mai căutate produse se disting șampoanele Organic Shop pe bază de uleiuri organice, unt de shea sau mătase naturală, la fel ca și masca pentru păr Organic Shop, cu conținut de smochine grecești sau de ulei de migdale dulci. Pentru o piele perfect netedă, folosiți exfoliantul Organic Shop Body Scrub, cu un parfum absolut îmbătător.

Rating Organic Shop Body Scrub Cocoa & Sugar33