AvonFoot Works Classic crema pentru exfoliere pentru picioare

Avon Foot Works Classic crema pentru exfoliere pentru picioare
Avon Foot Works Classic crema pentru exfoliere pentru picioare
Livrare gratuită
Economisiți
11RON

Economisiți 9%
75 ml
10RON

Mai mult de 5 buc. în stoc | 13,33RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: AVO5222
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 07.12.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Crema Avon Foot Works Classic asigură picioarelor o îngrijire perfectă.

Caracteristici:

  • vindecă pielea crăpată
  • acțiune emolientă și nutritivă

Cum se utilizează:
Se aplică pe picioare și se masează delicat. Se clătește.

Caracteristici

Tipul de piele
bataturi

În lumea frumuseții, cosmeticele Avon sunt deja o legendă. De peste 125 de ani, acest brand răsfăță nu doar frumusețea, ci și spiritul femeilor, oferind produse de îngrijire, cosmetice decorative și parfumuri Avon.

Povestea a început în 1886, cu vânzătorul de cărți David McConnell, care oferea un mic cadou parfumat la fiecare achiziție. În scurt timp, parfumurile sale au devenit mai populare decât cărțile în sine, ceea ce l-a decis să-și înființeze propria companie de cosmetice. Dar a continuat să creadă în importanța contactului personal. Astfel, a apărut conceptul primei Avon Lady, care a oferit tuturor femeilor ocazia de a deveni independente financiar. O parte integrantă a vânzării personale a devenit și catalogul Avon, cu ofertele sale de produse cosmetice.

Deși cosmeticele Avon au rămas fidele tradițiilor, sunt disponibile acum și online. Alegeți și dumneavoastră această cale și încercați acest brand clasic englezesc. Se mândrește, mai ales, cu gama Anew pentru îngrijirea tenului, cu produsele pentru îngrijirea părului Advance Techniques, cu colecția exclusivă Luxe, cu produsele de îngrijire din linia Planet Spa și cu gama pentru copii Avon Baby.