Crema pentru picioare

Cele mai vândute

Cum alegem crema pentru picioare

Uitați de călcâiele crăpate și de pielea uscată a picioarelor. Folosiți cu regularitate o cremă pentru picioare și bucurați-vă de o piele catifelată – pe călcâie și pe tot piciorul. Alegeți dintr-o gamă largă de creme, de balsamuri emoliente, de unturi nutritive, de seruri hidratante și de unguente pentru îngrijirea zilnică a călcâielor crăpate.

Tipuri de creme pentru picioare

Suferiți de călcâie uscate, de negi sau căutați o cremă răcoritoare? Alegeți cea mai bună cremă pentru picioare după preferințele dvs:

  • Crema pentru călcâie crăpate hidratează pielea, lăsând-o moale și catifelată. Folosiți crema pentru călcâie crăpate dimineața și seara, pentru a preveni crăparea ulterioară a pielii.
  • Crema hidratantă pentru picioare hrănește pielea de pe tălpi și de pe călcâie și previne întărirea acesteia. Încercați, de exemplu, o cremă pentru picioare cu uree, care fortifică totodată bariera protectoare a pielii.
  • Crema pentru picioare obosite vă relaxează după sport, după plimbări lungi sau în timpul sarcinii.
  • Gelul răcoritor pentru picioare este apreciat mai ales pentru că vă înviorează într-o zi toridă de vară sau după o călătorie lungă.
  • Crema împotriva transpirației picioarelor se folosește pe post de antiperspirant pentru picioare. Suprimă transpirația și mirosul neplăcut.
  • Crema împotriva bătăturilor și a negilor previne cheratinizarea, netezește și îndepărtează denivelările și îngrijește pielea.

Cum folosim crema pentru picioare și crema pentru călcâie

Aplicați crema pe picioare, cu mișcări circulare și masați-o pentru a intra în piele. Așteptați până la absorbția completă. Aplicați-o zilnic, de preferință înainte de culcare, după dușul de seară.

Sfatul nostru: O dată pe săptămână, înainte de aplicarea cremei pentru călcâie, efectuați o exfoliere a picioarelor, folosiți o piatră ponce sau o pilă electrică pentru tălpi și călcâie. Îndepărtează celulele moarte, catifelează pielea și permite o mai bună absorbție a cremei.

Alegeți cea mai bună cremă pentru călcâie de la Neutrogena, de la Scholl sau de la CeraVe, în funcție de caracteristicile sale sau de parfumul dvs. preferat - și bucurați-vă tot anul de picioare frumoase!