Pedichiura

Cele mai vândute

Scăpați de pielea întărită de pe călcâie și îngrijiți-vă unghiile de la picioare ușor și rapid. La noi găsiți de toate pentru o pedichiură la domiciliu și pentru tălpi catifelate și netede. Alegeți-vă un set pentru manichiură și pedichiură, o pilă electrică pentru tălpi și călcâie, o răzătoare pentru călcâie și o cremă hidratantă pentru tălpi întărite, ca să vă mândriți cu frumusețea picioarelor dvs.

Pedichiura acasă, ușor și rapid

Nu aveți timp să mergeți la salon sau vreți să faceți economie? La notino.ro găsiți produse și accesorii pentru pedichiură și manichiură la domiciliu, cu care scăpați rapid de pielea îngroșată, ajustați unghiile și dați picioarelor dvs. un aspect perfect.

Și dacă avem călcâiele întărite?

  • Piatra ponce eliberează picioarele de pielea întărită. Este ieftină, practică și rezistă mult timp.
  • Pila electrică pentru tălpi și călcâie înlătură rapid și eficient și fără efort pielea întărită de pe călcâie.
  • Crema pentru călcâie crăpate hidratează și înmoaie întreaga talpă, prevenind astfel crăparea pielii. Poate fi folosită zilnic.
  • Șosetele exfoliante se încalță, se lasă să acționeze, după care doar așteptați ca pielea să se descojească singură.
  • Exfoliantul pentru picioare înlătură cu blândețe de pe picioare celulele epiteliale moarte.
  • Masca pentru picioare reprezintă o salvare rapidă pentru tălpile uscate, pe care le regenerează și le hidratează intens.

Cum tăiem unghiile de la picioare

Pedichiura poate fi mai complicată decât manichiura. Unghiile de la picioare sunt mai tari și, adeseori, se încarnează. De aceea, rezervați-vă suficient timp pentru tăierea lor. Ce-ați spune de o combinație de pedichiură cu alte îngrijiri pentru picioare, totul pe fondul dvs. muzical preferat?

  • Folosiți foarfeci ascuțite sau unghiere pentru picioare de bună calitate. Evitați astfel franjurarea sau încarnarea unghiilor.
  • Începeți prin a cufunda picioarele în apă, pentru a înmuia unghiile și a facilita tăierea acestora.
  • Tăiați unghiile astfel încât marginea lor să depășească patul unghial.

La final, puteți pili unghiile și aplica un lac de unghii. Veți alege culori jucăușe, de vară sau preferați discreția manichiurii franțuzești?

Pentru pedichiura dvs. la domiciliu, alegeți produse consacrate, de la Scholl, Magnum sau Philips și bucurați-vă de picioarele moi la fiecare pas, în papuci sau în sandale. Încercați o pedichiură și un tratament acasă și bucurați-vă de picioare perfecte, chiar astăzi!