Treci la conținutul principal

Produse cosmetice cu cafea

Arborele de cafea, din care sunt recoltate fructele de cafea, este un copac african care crește până la înălțimea de 8 metri. Fiecare fruct conține 2-3 boabe de cafea, de culoare verde, fără aromă sau gust pronunțat. Boabele de cafea conțin acid clorogenic și cofeină, ambii fiind antioxidanți căutați. Datorită efectelor sale regeneratoare și înviorătoare, cafeaua a devenit un ingredient popular în industria cosmetică. Combate celulita, reduce vizibilitatea vergeturilor și ameliorează circulația sângelui la nivelul pielii.

Caracteristicile cafelei

Cafeaua este una dintre cele mai importante mărfuri și, datorită conținutului de substanțe active este, de asemenea, un ingredient de înfrumusețare căutat. Boabele de cafea conțin acid clorogenic, care combate efectele radicalilor liberi, acid linoleic și acid oleic, care au efecte nutritive, precum și alte minerale benefice.

 

Cafea pentru ten

  • Previne uscarea pielii, o hrănește și o hidratează.
  • Conferă tenului luminozitate, îmbunătățește circulația sângelui și reduce semnele de oboseală.
  • Favorizează regenerarea pielii, împiedică îmbătrânirea prematură a tenului și protejează tenul împotriva acțiunii radicalilor liberi.
  • Reduce vizibilitatea cicatricilor și combate celulita și vergeturile.
  • Reduce edemele și combate eficient cearcănele și pungile de sub ochi.

Cafea pentru păr

  • - Cafeaua conține cafeină, care stimulează creșterea părului și reduce căderea acestuia.
  • - Favorizează regenerarea scalpului, hrănește și hidratează rădăcinile părului.
  • - Previne deshidratarea scalpului.

Produse cosmetice pe bază de cafea

Cosmeticele pe bază de cafea sunt foarte populare, fiind potrivite pentru toate tipurile de ten și pentru toate vârstele. La notino.ro găsiți game întregi de produse cu acest ingredient benefic. Încercați o mască de cafea pentru tenul problematic, cu efect nutritiv, un ulei esențial hidratant, un gel de duș tonifiant cu cafea sau un exfoliant ori un gomaj pe bază de cafea.

Exfoliantul cu cafea, pentru față și corp, ajută la înlăturarea și la dizolvarea fără probleme a celulelor epiteliale moarte, dezvăluind o piele nouă, frumoasă, netedă, bine hrănită și strălucitoare. Gomajul cu cafea este mult mai puternic decât exfolierea. Cu ajutorul particulelor abrazive, elimină mecanic pielea moartă, stimulează intens circulația sanguină și curăță pielea.

La notino.ro, descoperiți cosmetice cu cafea, pentru a oferi pielii nutriție și regenerare iarna și pentru o piele curată, fără celulită și neregularități, în timpul verii. Lăsați cafeaua să vă înfrumusețeze chiar azi!

întregul text ascundeți textul