Treci la conținutul principal

Aurul

Efectele aurului asupra tenului erau cunoscute de vechii egipteni, care asociau aurul cu tinerețea veșnică și vitalitatea eternă. În industria cosmetică modernă, acest ingredient natural a fost introdus în urmă cu mai puțin de 100 de ani, astăzi fiind considerat un ingredient de lux, care redă tenului tinerețea și sănătatea. Cosmeticele includ aurul în formă coloidală, obținut prin electroliza microparticulelor de aur demineralizat.

Caracteristicile aurului

Aurul are efecte antioxidante puternice și redă rapid tenului suplețea și strălucirea. În plus, folosirea regulată a produselor cosmetice cu aur ameliorează starea generală a pielii.

 

Aur pentru ten

  • Protejează tenul împotriva proceselor oxidative și contribuie la regenerarea pielii.
  • Stimulează microcirculația sângelui și favorizează oxigenarea straturilor superioare ale tenului.
  • Favorizează purificarea tenului și accelerează evacuarea toxinelor.
  • Acționează ca un scut contra influențelor nefavorabile din mediul înconjurător.
  • Menține pielea perfect hidratată, datorită capacității sale de a lega cantități mari de apă.
  • Fortifică pereții vaselor de sânge și ajută la refacerea țesuturilor. Ca urmare, pielea redevine fermă și suplă.

Produse cosmetice cu aur

Aurul este inclus în cosmetice sub forma unor folii mici, adesea cu microparticule invizibile ochiului uman. Aurul se absoarbe foarte ușor și rapid în piele, care profită din plin de efectele sale benefice. Nu este însă cazul să vă temeți de vreo strălucire nedorită sau de nuanțe aurii, pentru că tenul dvs. va fi perfect luminos și fără subtonuri aurii.

La notino.ro găsiți o ofertă largă de produse cu aur, pe care le puteți include în rutina de îngrijire a tenului matur. Crema de zi cu aur și factor de protecție formează pe piele un scut protector împotriva poluanților din mediu. Crema de noapte cu aur oferă tenului regenerare și nutriție în timpul somnului. Masca de aur pentru față este un început de lux pentru fiecare rutină de frumusețe.

Cosmetice cu aur, care nu lasă urme aurii, astfel încât secretul pielii frumoase și radiante rămâne doar al dvs. Descoperiți faimoasa gold mask sau masca de aur, crema cu aur sau masca de ochi cu aur, o îngrijire care pune marca bijutierului pe ritualul dvs. de frumusețe!

întregul text ascundeți textul