Treci la conținutul principal

Mierea

Mierea de albine este un lichid dens și dulce, produs de albinele lucrătoare, din nectarul florilor. Mierea conține o serie de vitamine benefice (vitaminele A, cele din grupele B, C, D, E, H, K), minerale (potasiu, fier, calciu și multe altele) și enzime. Datorită efectelor de accelerare a regenerării pielii, de calmare a iritațiilor, precum și a capacității de a menține pielea frumoasă și tânără, mierea și-a găsit numeroase aplicații în industria cosmetică.

Caracteristicile mierii

Mierea este considerată o substanță benefică și versatilă, în general. Hrănește pielea și combate radicalii liberi nocivi, care accelerează îmbătrânirea pielii.

 

Mierea pentru ten

  • Accelerează regenerarea pielii, calmează iritarea și reacțiile inflamatorii ale pielii problematice. De asemenea, ajută la reducerea vizibilității cicatricilor acneice și a leziunilor minore.
  • Menține tenul hidratat, controlează pH-ul pielii și protejează celulele împotriva deteriorării.
  • Reduce vizibilitatea petelor pigmentare.
  • Acționează ca un antioxidant puternic și combate manifestările de îmbătrânire a pielii.

Mierea pentru păr

  • Înmoaie și hrănește cuticula părului pe întreaga sa lungime; în plus, îngrijește scalpul și rădăcinile părului.
  • Calmează iritarea scalpului și atenuează manifestările reacțiilor alergice ale pielii.

Produse cosmetice cu miere

Cosmeticele cu miere sunt potrivite pentru toate tipurile de ten și toate categoriile de vârstă. Este bine tolerată, chiar și în cazul utilizării pe termen lung, cu excepția persoanelor alergice la produsele apicole.

Mierea ajută la distrugerea bacteriilor și are efecte de purificare, motiv pentru care este recomandată și în cazul tenului problematic. Pielea uscată și deshidratată merită o îngrijire blândă, folosind o cremă cu miere, o mască de față cu miere și alte substanțe benefice care, în scurt timp, redau tenului strălucirea și energia. Balsamul de buze, cu miere este ajutorul dvs. preferat în lupta cu buzele crăpate.

La notino.ro găsiți o gamă largă de cosmetice nutritive pentru ten, geluri de duș pentru îngrijirea pielii în cazul dușurilor frecvente și produse hidratante, cu miere, pentru păr.

Descoperiți cosmeticele cu miere de la notino.ro și oferiți-vă o îngrijire care vă face să vă simțiți răsfățată. Cu o mască cu miere pentru păr sau o mască cu miere pentru ten, rutina de înfrumusețare devine mai plăcută, iar tenul și părul dvs. mai proaspete și mai luminoase.

întregul text ascundeți textul