Antioxidanții

Ai ales
  • Antioxidantes
Filtru
Interval de prețuri

la

Pentru cine?
Cadouri și oferte speciale
Ratingul
  •   18
  •   7
  •   2
  •   2
Cele mai vândute

Antioxidanții în cosmetică: Seruri antioxidante

Protejați-vă tenul față de efectele negative ale mediului. Factorii externi, cum ar fi un stil de viață haotic, radiațiile UV sau stresul, cauzează până la 80 % din îmbătrânirea prematură a tenului. Pielea este atacată constant de radicalii liberi, care accelerează îmbătrânirea celulelor și cauzează pierderile de colagen și de elastină din piele, formarea ridurilor și a petelor pigmentare. Antioxidanții formează însă o linie defensivă, care protejează eficient pielea față de acțiunea factorilor de mediu și a radicalilor liberi și combat stresul oxidativ.

Din această grupă de molecule organice fac parte vitamina C, vitamina E, retinol, betacaroten, zinc, seleniu, coenzima Q10 și multe alte ingrediente benefice. Ce sunt antioxidanții?

Caracteristicile antioxidanților

Antioxidanții neutralizează efectele nocive ale radicalilor liberi, creează o barieră de protecție și previn îmbătrânirea pielii.

Efectele antioxidanților asupra tenului

  • Întăresc antioxidanții deja existenți în piele.
  • Protejează celulele împotriva oxidării și a modificărilor degenerative.
  • Previn deteriorarea componentelor celulare ale colagenului și ale elastinei, încetinind astfel procesul de îmbătrânire prematură a pielii.
  • Contribuie la o mai bună regenerare a tenului.
  • Ajută la netezirea ridurilor și combat iregularitățile din pigmentarea pielii.

Antioxidanții în cosmetică

Antioxidanții naturali sunt substanțe proprii corpului nostru, dar care se găsesc într-o cantitate prea mică în organism. Dacă visați la o piele sănătoasă și fără riduri, neteziți-le în mod regulat cu produse cosmetice adecvate, cu antioxidanți.

Concentrați-vă mai ales asupra produselor cosmetice antioxidante, care sunt îmbogățite atât cu un complex de antioxidanți, cât și cu alte substanțe benefice, ce previn îmbătrânirea pielii. Antioxidanții nu trebuie să lipsească din produsele cosmetice de noapte și din cremele de zi. Pentru o doză de întinerire cu adevărat intensă, apelați la măști regeneratoare și la seruri cu antioxidanți.

Dacă vă pregătiți de plajă, oferiți pielii o cremă de protecție solară antioxidantă, iar, după plajă, tratați-o cu o cremă hidratantă, cu antioxidanți și cu alte substanțe nutritive și calmante. De asemenea, vă recomandăm să acordați atenție cosmeticelor cu antioxidanți pentru păr, care vă protejează părul împotriva uscării și a decolorării, pe timp de vară și combat efectele adverse ale vremii geroase, pe timpul iernii.

O ofertă cu adevărat vastă, de seruri antioxidante, de măști și de creme hidratante cu antioxidanți găsiți doar la notino.ro. Încetiniți îmbătrânirea pielii și dați-i o doză din elixirul tinereții, care va menține pielea frumoasă mult timp, fără riduri și fără pigmentare neplăcută.

Vă interesează ingredientele cosmetice? Citiți ce efecte au ceramidele sau apa termală!