Estée Lauder DayWear

crema de zi protectoare pentru ten mixt

8×
Estée Lauder DayWear crema de zi protectoare pentru ten mixt
Estée Lauder DayWear crema de zi protectoare pentru ten mixt
Estée Lauder DayWear crema de zi protectoare pentru ten mixt
30 ml

Cod: EST0050 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Estée Lauder DayWear
30 ml

Urmărește disponibilitatea produselor

Descriere cosmetice Estée Lauder DayWear

Produsul Estée Lauder DayWear DayWear contribuie la obținerea unui ten frumos, fără riduri.

Caracteristici:

  • hidratează și hrănește pielea
  • ajută la eliminarea ridurilor
  • protejează împotriva razelor solare

Cum se utilizează:
Se aplică pe piele, în strat subțire.

Caracteristici

Consistență
crema
După tipul de problemă al pielii
brightener și vitalitate, riduri si linii
Efect
anti-age, iluminare
Tipul de ten
riduri și ten matur, ten normal
Vârsta
pentru toate varstele

Despre brand Estée Lauder

Parfumurile Estée Lauder | Cosmeticele Estée Lauder - Acest brand de renume mondial poartă numele fondatoarei sale, americanca Estée Lauder (născută Josephine Esther Mentzer). Este interesant faptul că Estée a început cu doar patru produse (Crème Pack, Cleansing Oil, Super-Rich All Purpose Crème şi Skin Lotion), pe care le oferea în hotelurile şi în saloanele de frumuseţe din New York.
Filozofia companiei este simplă - fiecare femeie poate arăta foarte bine. Estée a instituit însă şi principiul că este orice clientă trebuie educată, nu numai în ceea ce priveşte cât de frumoase pot deveni, ci şi cum să-şi menţină frumuseţea. Din acest motiv, Estée s-a ocupat intens cu formarea şi cu educarea cosmeticienelor. În puţin timp, mica ei firmă a devenit un concern mondial, ale cărui produse sunt acum disponibile în peste o sută de ţări.
Parfumurile, rimelul, fardurile şi celelalte produse Estée Lauder conţin un număr de ingrediente unice şi de lux (cristale, rubine, safire şi alte pietre preţioase, aur coloidal etc.). Estée Lauder a fost prima care a descoperit efectele glucozaminei (îndepărtează celulele moarte ale pielii) şi se poate mândri cu numeroase brevete.
Nu este deci de mirare că produsele Estée Lauder sunt folosite de numeroase celebrităţi - Jennifer Lopez, Gwyneth Paltrow sau Karen Graham. De un imens succes s-a bucurat în special serul regenerator Advanced Repair, care, în 2007, a câştigat premiul Allure Best of Beauty şi este produsul cel mai bine vândut al companiei. O menţiune specială merită, de asemenea, Youth Dew (combinaţie de ulei şi parfum) sau tonicul exclusiv pentru ten, Re-Nutriv Creme.
Brand-ul Estée Lauder îi atrage cu siguranţă pe toţi cei care doresc să se răsfeţe în fiecare zi, îşi doresc un aspect tineresc şi atrăgător şi caută o cosmetică decorativă excepţională, destinată celor mai exigenţi consumatori.