Dolce & GabbanaLight Blue Body & Hair Mist spray pentru corp pentru femei

1×
Dolce & Gabbana Light Blue Body & Hair Mist spray pentru corp pentru femei
Dolce & Gabbana Light Blue Body & Hair Mist spray pentru corp pentru femei
Economisiți
169RON

Economisiți 26%
100 ml
125RON

125,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: DOG08362 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine miercuri 20.10.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Dolce & Gabbana Light Blue Body & Hair Mist
Compoziție

Cerul albastru, aerul curat al mării și nisipul încălzit de soare al plajei ascund o energie proaspătă și bucuria de a trăi cu pasiune. Aceasta este atmosfera emanată de spray-ul de corp pentru femei, Dolce & Gabbana Light Blue Body & Hair Mist. Învăluiți-vă într-un nor ușor din acest parfum încântător, de flori și de fructe, și adăugați un suflu de senzualitate mediteraneană rutinei dvs. zilnice.

  • un accesoriu lejer al gamei de parfumuri emblematice Light Blue, de la Dolce & Gabbana
  • o aromă proaspătă, de fructe și de flori, pătrunsă de acordurile lemnului de cedru sicilian
  • evocă atmosfera verii și bucuria vieții mediteraneene fără griji
  • înviorează instantaneu simțurile
  • parfumează delicat corpul și părul
  • perfect pentru fiecare poșetă

Compoziția parfumului
Din prima clipă, norișorul de parfum Dolce & Gabbana Light Blue vă parfumează ca o briză marină proaspătă, cu tonuri de cedru sicilian și de lămâie, acompaniate de note de măr și de clopoței. Iasomia și trandafirii albi formează un buchet de o feminitate intensă – oferind parfumului o senzualitate mediteraneană. Totul este subliniat de aroma proaspătă de bambus, cu acorduri de lemn de lămâi și de mosc. Dezmierdați-vă simțurile cu această variantă, mai ușoară și mai delicată, a emblematicului parfum Light Blue.

Compoziție

Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand Dolce & Gabbana

Parfumurile Dolce & Gabbana | Produsele cosmetice Dolce & Gabbana – în lumea modei există numeroase brand-uri cunoscute până și de către cei care nu sunt interesati de lumea modei. Printre acestea se numără şi Dolce & Gabbana, un brand italiană bine cunoscut, care pe langa vestimentație, poșete, încălțăminte sau ochelari de soare, s-a gandit la unul dintre accesoriile cele mai importante: parfumul. Parfumurile Dolce & Gabbana sunt cu totul si cu totul speciale. Sunt indraznete si pline de viata. Vă pot fermeca de la prima inspirație sau pot lupta pentru favoarea dumneavoastră, dar nu vă vor părea niciodată plicticoase sau indiferente. Aceasta pentru că ascund în esența lor temperamentul italian – deschis, pasional, încrezător în sine şi uşor misterios.
Talentații designeri Domenico Dolce şi Stefano Gabbana au compus numele brand-ului din numele lor și au adus pe piaţă una dintre cele mai deosebite linii de modă, cu un stil unic și cu un fler irezistibil. Dolce & Gabbana reprezintă luxul autentic și neconvențional. Identitatea mărcii creşte în forță şi rafinament timp de zeci de ani, de la apariția sa în anul 1985. Creativitatea ieșită din comun a fondatorilor s-a transpus în modul de expresie și în întreaga strategie a brand-ului, contribuind la întărirea poziției sale pe piaţă. Dolce & Gabbana este disponibilă în 40 de ţări, fiind prezentă în sute de magazine de modă și accesorii de lux din întreaga lume. Sediul firmei se află la Milano, iar filiale găsim la New York,  Tokio şi Hong Kong. Marca este folosită de cele mai mari celebrități din lumea filmului și a sportului – de la Angelina Jolie la Lionel Messi.

Parfumurile Dolce & Gabbana sunt concepute în aceeași manieră ca și vestimentația sau accesoriile. Totul este bazat pe stilul clasic, cu un suflu al trendurilor celor mai moderne. Oferta parfumurilor D&G, atât bărbăteşti, cât și de damă este neobișnuit de largă, fiind reprezentată de zeci de parfumuri sofisticate pentru a mulțumi pe oricine le foloseşte. Un exemplu clasic este Dolce & Gabbana Light Blue, care este întruchiparea bucuriei de a trăi şi a strălucitorului stil mediteranean. Capteaza senzualitatea zilelor de vară într-o picătură de parfum – flori şi fructe.  Un parfum pe principii opuse ar fi Dolce & Gabbana The One Desire, care evocă o lume misterioasă de lumini și umbre, tentație și seducție. O lume intimă și personală, în care fiecare femeie hotărăște cui dă atenție și stabilește singură unde este granița dintre instinct şi dorință.

Același lucru este valabil și pentru bărbați. Cel care se îndrăgostește de parfumurile bărbăteşti Dolce & Gabbana este probabil un om direct, puțin hedonist şi, cu siguranţă, un bărbat de succes.  Şi aceasta, indiferent dacă se îndreaptă spre succes în blugi uzați şi tricou sau într-un costum perfect croit. Un asemenea bărbat nu respectă întotdeauna regulile, ci preferă adesea să și le stabilească singur.

Parfumurile Dolce & Gabbana își vor găsi simpatizanți printre femeile și bărbații cu încredere în sine, care-și cunosc valoarea, știu să-şi trăiască viața și să radieze energie pozitivă. Încercați vraja unică numită Dolce & Gabbana și veți descoperi singur ce orizonturi vi se vor deschide.

Rating Dolce & Gabbana Light Blue Body & Hair Mist1