Ulei demachiant

Cele mai vândute

Natura a creat deja cele mai bune substanțe, așa că de ce am folosi substanțe chimice? Uleiul demachiant înglobează toate impuritățile și fondul de ten, curățând astfel pielea, fără să o împovăreze inutil.

De ce folosim ulei demachiant?

Un demachiant pe bază de ulei este perfect, în sensul că este potrivit pentru toate tipurile de ten. Nu usucă, nu irită și curăță chiar și fardurile rezistente la apă! În plus, curățarea tenului cu ulei nu lasă o peliculă grasă – este suficient să respectați procedura de demachiere.

Un ulei demachiant natural oferă însă și mai multe. Servește și drept un ulei de curățare foarte eficient, care înlătură impuritățile apărute peste noapte, precum și resturile de fond de ten. Tenul se curăță cu ulei în fiecare dimineață. Evitați astfel astuparea porilor, tenul gras, precum și o gamă întreagă de alte probleme dermatologice.

Cum ne demachiem cu ulei?

Demachierea cu ulei se poate face în două moduri:

  • Demachierea cu o dischetă demachiantă: Înmuiați discheta demachiantă în apă caldă, stoarceți apa, picurați pe dischetă câteva picături de ulei și demachiați fondul de ten.
  • Demachierea cu masaj și prosop: Picurați ulei în palmă, aplicați pe față și masați delicat întregul chip. Înmuiați în apă fierbinte prosopul demachiant sau un prosopel mic, aplicați-l pe față și curățați delicat uleiul și tot machiajul.

Ce este uleiul demachiant hidrofil

Uleiul demachiant hidrofil este un tip de ulei care înglobează eficient excesul de sebum și resturile de machiaj, iar, în amestec cu apa, formează o emulsie lăptoasă, ușor de clătit, care nu lasă urme uleioase pe piele. Uleiurile hidrofile sunt neutre și, prin urmare, sunt potrivite pentru orice tip de ten, inclusiv cel sensibil. Avantajul lor este că nu deranjează pelicula naturală de protecție, prevenind astfel uscarea tenului și problemele aferente.

Încercați și alte produse cosmetice excelente pentru curățarea și demachierea tenului!