Biotherm Biosource Total Renew Oil

ulei spumant de curatare

Biotherm Biosource Total Renew Oil ulei spumant de curatare
Biotherm Biosource Total Renew Oil ulei spumant de curatare
Livrare gratuită
139RON

Economisiți 10%
200 ml
125RON

Cod: BIO2725 | Mai mult de 20 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 27.08.2019
Ridicare personală
marți 27.08.2019
Biotherm Biosource Total Renew Oil
200 ml | 125RON

Descrierea produsului Biotherm Biosource Total Renew Oil

Caracteristici:

  • dizolvă perfect chiar și un fond de ten rezistent la apă
  • lăsă tenul complet curat
  • răcorește și calmează
  • hidratează tenul

Caracteristici

Consistență
ulei
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele

Despre brand Biotherm

Biotherm simbolizează interacțiunea armonioasă dintre om și natură. Pătrunde și tu în lumea acvatică a acestui brand de cosmetice unic.

Brandul Biotherm este inspirat de forța izvoarelor termale, a mineralelor și a altor substanțe bioactive. Compoziția unică a produselor absoarbe energia din apă, ca element natural de la care a început viața pe Terra.

Efectele izvoarelor naturale din Pirinei sunt cunoscute de secole. Unii au crezut chiar că acestea ar fi izvoarele veșnicei tinereți. În anii '50 ai secolului trecut, pe suprafața acestor izvoare a fost descoperită o substanță specială, ale cărei proprietăți extraordinare au fost demonstrate de cercetările ulterioare efectuate de Dr. Jose Jullien. Acesta a combinat cunoștințele sale cu experiența cosmeticienei Janine Marissal și, împreună, au pus bazele brandului Biotherm.

Datorită caracteristicilor sale biologice unice, această apă creează o interacțiune optimă cu pielea umană, având capacitatea de a regenera și de a proteja în mod unic pielea. Biotherm oferă astăzi unul dintre cele mai bune tratamente pentru ten și corp, precum și parfumuri fresh fermecătoare, cu accente naturale. Testează și tu magia acestei ape vii.

Se potrivesc împreună.

Biotherm lifting routine

Redă tenului tău forța și tinerețea de odinioară. Produsele Biotherm devin partea preferată a rutinei zilnice de îngrijire, pentru că rezultatele sunt, pur și simplu, vizibile.